Orange Brush schoonmaakproducten

.

Orange Brush schoonmaakproducten voor non-food

Orange Brush biedt premium producten binnen non-food borstelwerken en is gemaakt van gerecycled materiaal. Bij Hygienesupply kunt u het volledige assortiment Orange Brush producten bestellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld borstels, vloerschapers en stofblikken.

Orange Brush OB19002
Orange Brush OB19004
Orange Brush OB10252
Orange Brush OB14104
Orange Brush OB19001

Orange Brush voor de 5S methode

Orange Brush producten zijn voor 80% gemaakt van licht en gerecycled materiaal, zowel het kunststof als de vezels. Dit is afkomstig van het restafval dat overblijft na de productie van het hygiënische borstelwerk. Orange Brush helpt u om te voldoen aan alle moderne eisen op het gebied van duurzaamheid, gebruikscomfort, veiligheid en efficiëntie.

Orange Brush zorgt voor een opgeruimde werkplek met de 5S toepassing:

Sorteren: met Orange Brush kunt u het borstelwerk assortiment efficiënt samenstellen. U kunt de producten gemakkelijk sorteren en combineren. Hierin kunnen wij u ook advies geven. De samenstelling wordt afgestemd op de specifieke gebruikerstoepassing op de werkvloer.
Schikken: wilt u uw Orange Brush producten schikken of organiseren? Indien gewenst worden de producten in combinatie met een ophangrail of schaduwbord geleverd, waardoor de producten altijd een duidelijke, vaste plaats hebben.
Schoonmaken: Orange Brush biedt een totaalpakket aan borstelwerken voor de professionele schoonmaak in een non-food omgeving. Dit geldt voor vele industrieën zoals: carwash, (petrochemische) industrie, transport & automotive, scheepvaart, schoonmaakbedrijven, landbouw & constructie en non-food retail.
Standaardiseren: door Orange Brush te gebruiken worden methodes (S1 t/m S3) en verantwoordelijkheden automatisch vastgelegd.Standhouden: het standhouden van de Orange Brush toepassingen (S1 t/m S4) is zeer eenvoudig, omdat het werken met Orange Brush producten comfortabel en fijn is. Uw medewerkers ervaren direct het verschil met het vorige borstelwerk. Dit stimuleert om de toepassingen te handhaven.
Standhouden: het standhouden van de Orange Brush toepassingen (S1 t/m S4) is zeer eenvoudig, omdat het werken met Orange Brush producten comfortabel en fijn is. Uw medewerkers ervaren direct het verschil met het vorige borstelwerk. Dit stimuleert om de toepassingen te handhaven

Waar gebruikt u Orange Brush voor?

Orange Brush in ontwikkeld voor alle non-food industrieën. Voor bijvoorbeeld het schoonvegen van ziekenhuizen, kantoorpanden, productiehallen en opslagruimtes zijn de artikelen van Orange Brush zeer goed te gebruiken. Maar ook voor bijvoorbeeld schoolgebouwen zijn de producten goed toepasbaar. Kortom: de Orange Brush producten zijn bijna overal in te zetten. Er zijn borstel, stofblikken, spatels, bezems en ophangsystemen beschikbaar om in alle gemakken te kunnen voorzien.

Gemakkelijk Orange Brush producten bestellen via Hygienesupply.nl

Hygienesupply geeft deskundig advies en levert professionele producten die het dagelijks werk vereenvoudigen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u en uw onderneming mee welke producten u het beste in uw werk kunnen ondersteunen. U kunt de producten bij ons eenvoudig online bestellen met snelle levering. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen wat het bestellen bij ons nóg makkelijker maakt. Zit uw product hier niet tussen? Kijk dan ook bij onze andere merken.

Kunnen wij nog ergens mee helpen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van producten, merken, wetgeving en toepassingen. Maar wij staan natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden op het gebied van verzending en levering. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0345 725 640 of mail naar info@hygienesupply.nl.