FBK schoonmaakproducten conform HACCP

Het assortiment van FBK omvat een groot aantal producten van hoogwaardige schoonmaakartikelen met het reinigen van bedrijfsruimten en werkplekken in de (non-)food, horeca, farmaceutische en chemische industrie. Kortom; kwaliteitsproducten voor alle soorten gebruik. De producten kunnen geleverd worden in veel verschillende kleuren om het overzicht goed te kunnen bewaren.

Wat zijn de voordelen van FBK reinigingsproducten?

De reinigingsproducten van FBK kunnen temperaturen aan tot wel 30°C onder nul en maar liefst 134°C boven nul. Dit maakt de producten ongekend temperatuurbestendig. Doordat de FBK producten geproduceerd zijn met zuiver polypropyleen, wat onder zeer hoge druk wordt geïnjecteerd, zijn deze sterker en meer solide dan producten die worden geïnjecteerd met foam.

Duurzaamheid is een belangrijke eigenschap van de FBK-producten. De combinatie van precisie-geboorde borstel blokken van hoge dichtheid met roestvrijstalen vastzetclips zorgen ervoor dat dit gerealiseerd kan worden. Toch kunnen antibacteriële middelen diep in de borstels doordringen wat er voor zorgt dat er beter gereinigd kan worden. Ook zijn er borstels gemaakt van een flexibele Resin-samenstelling, waarbij het kwaliteitsbehoud wordt gerealiseerd door de toevoeging van een solide borstel verankering.

FBK producten zijn niet daarbij ook nog eens ergonomisch en gebruiksvriendelijk. Alle producten voldoen aan de HACCP-eisen en aan de eisen van de EU-wetgeving.

Waar worden FBK schoonmaakartikelen gebruikt?

Zoals eerder genoemd kunnen FBK schoonmaakartikelen worden gebruikt voor het reinigen van bedrijfsruimten en werkplekken in de (non-)food, horeca, farmaceutische en chemische industrie. In ruimtes waar de wettelijke eisen voor hygiëne streng zijn en onder strikte controles staan, zijn de FBK artikelen ideaal in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van borstels om vloeren in een keuken te schrobben, tot reinigingssystemen om operatieruimtes optimaal schoon te houden.

Gemakkelijk FBK producten bestellen via Hygienesupply

Hygienesupply staat voor deskundig advies en professionele producten die het dagelijks werk vereenvoudigen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u en uw onderneming mee welke producten u het beste in uw werk kunnen ondersteunen. U kunt uw producten bij ons eenvoudig online bestellen met snelle levering. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen wat het bestellen bij ons nóg makkelijker maakt.

Kunnen wij u nog ergens mee helpen?

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van producten, merken, wetgeving en toepassingen. Maar wij staan natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden op het gebied van verzending en levering. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0345 724 900 of mail naar info@hygienesupply.nl.