Dipp Professional

 

Dipp Reinigingsproducten zijn milieuvriendelijk

Dipp reinigingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in ruimten waar voedingsmiddelen verwerkt en geproduceerd worden. Doordat Dipp alleen gebruik maakt van natuurlijke grondstoffen zijn de schoonmaakmiddelen niet alleen super effectief maar ook biologisch afbreekbaar. Door deze eigenschappen zijn de reinigingsmiddelen uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en gezondheidszorg. Dipp Professional is gecertificeerd om gebruikt te worden in ruimten en op oppervlakken die in aanraken komen met voedingsmiddelen. Van keukenreiniging, reinigen én ontvetten van vloeren, het schoon en kalkvrij maken van sanitair tot het reinigen van het interieur, er is overal een product voor. Zelfs voor industriële toepassingen heeft Dipp reinigingsproducten.

Waar kunt u Dipp allemaal voor inzetten?

De Dipp reinigingsproducten onderscheidt zich door hun te producten te coderen met een kleur. Zo zijn alle producten bestemd voor keukenreiniging geel gekleurd. Sanitaire schoonmaakmiddelen zijn rood gekleurd en interieur reinigers zijn blauw. De vloerreinigers in het dipp assortiment hebben de kleur groen meegekregen. Op deze wijze is het dus uitstekend mogelijk gemaakt om uw schoonmaakproducten op te nemen in uw kleurcoderingsprogramma. Zo is het tijdens het reinigen ook voor iedereen extra duidelijk welk product in welke zone thuis hoort. Uiteraard biedt Dipp ook een brede range handhygiëne en desinfectie producten.

Dipp Quarantee Label

Alle Dipp reinigingsproducten beschikken over het speciale Quarantee Label. Hiermee verplicht de producent van de schoonmaakmiddelen zich om de reinigingsproducten op een efficiënte en economische wijze te fabriceren en tegelijkertijd de kwaliteit van de middelen op een constant niveau te houden. Dankzij de nauwlettende keuze van de verschillende grondstoffen, is het mogelijk om een hoogwaardige, optimale en betrouwbare kwaliteit garanderen voor elk product van Dipp professional. Veiligheidsinformatiebladen en technische fiches kunt u bij het desbetreffende product in onze webshop downloaden of eventueel aanvragen door contact met ons op te nemen.