BIOnyx biologische schoonmaakmiddelen

Wanneer u op zoek bent naar schoonmaakmiddelen die gemaakt zijn van natuurlijke bestanddelen én effectief zijn, dan bent u bij Hygienesupply op de juiste plek! Hygienesupply biedt biologische schoonmaakmiddelen aan van BIOnyx voor professioneel gebruik. Naast het feit dat deze producten alle schoonmaakklussen leuker en gemakkelijker maken, beschermt u met het gebruik van deze reinigingsproducten ook nog eens het milieu.

Bekijk de schoonmaakmiddelen van BIOnyx

Wat wordt er verstaan onder biologische schoonmaakmiddelen?

Dagelijks gebruikt en verspilt men liters aan chemische reinigingsproducten. Het merendeel hiervan komt ook nog eens onnodig in het afvalwater. Men gebruikt vaak meer van het schoonmaakmiddel dan nodig is. Dit maakt dat de ‘standaard’ schoonmaakmiddelen enorm slecht zijn voor het milieu.

De schoonmaakmiddelen van BIOnyx zijn gemaakt van natuurlijke bestanddelen die vuil snel oplossen en 100% biologisch afbreekbaar zijn. Zo reinigt u vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder gebruik te hoeven maken van chemicaliën. De schoonmaakmiddelen van BIOnyx zijn dierproefvrij, niet genetisch gemanipuleerd en zacht voor de gevoelige huid. Daarnaast draait de productie van BIOnyx volledig op zonne-energie en worden flessen en verpakkingen hergebruikt.

De bio- en ecologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx

Hygienesupply biedt diverse producten aan van BIOnyx. De schoonmaakmiddelen zijn te herkennen aan hun witte, biologisch afbreekbare, verpakkingen met gekleurd etiket. Het assortiment varieert van afwasmiddel en vaatwastabletten tot aan RVS en zonnepanelenreiniger. De meeste producten zijn te verkrijgen in jerrycans van 5 liter. Daarmee weet u zeker dat u een hele tijd – schoon – vooruit kunt! De schoonmaakmiddelen zijn geschikt voor het reinigen van diverse oppervlaktes en materialen. Te gebruiken voor het reinigen van sanitair, keukens, vuile vaat, natuursteen, noem maar op.

De voordelen van BIOnyx schoonmaakmiddelen

– De reinigingsmiddelen van BIOnyx zijn geschikt voor alle oppervlakken: binnen- en buitenshuis;

– BIOnyx verwijdert krachtig hardnekkig vet- en vuilresten op een effectieve en ecologische manier;

– De producten zijn biologisch afbreekbaar;

– Door gebruik te maken van de producten van BIOnyx spaart en beschermt u het milieu;

– De reinigingsproducten zijn zuinig in gebruik doordat ze sterk geconcentreerd zijn;

– Met BIOnyx schoonmaakmiddelen bespaart u water, energie en CO2;

– Doordat u minder nodig heeft van de schoonmaakmiddelen, bent u minder geld kwijt dan wanneer u ‘standaard’ reinigingsmiddelen aanschaft;

– BIOnyx hanteert een groen productieproces;

– De producten van BIOnyx zijn veilig voor mens, dier & milieu.

Maak het schoonmaakproces nóg efficiënter

Bent u op zoek naar producten waarmee u gemakkelijk kleurcodering kunt toepassen binnen uw organisatie? Dan kunt u een kijkje nemen in het assortiment van Dipp. Dipp onderscheidt zich door haar producten te coderen met een kleur. Daarnaast bieden wij diverse schoonmaakartikelen aan waarmee u het schoonmaakproces binnen uw bedrijf nóg gemakkelijker kunt maken. Denk hierbij aan bezems, borstels, schrobbers en reinigingsmachines.

Voor meer informatie, vragen en/of advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice (+31 (0)345 – 724 900). Wij staan u graag te woord. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in, of stuur een mail naar info@hygienesupply.nl.