DYSON STOFZUIGERFILTERS TEGEN EEN SCHERPE PRIJS

Uw Dyson stofzuiger heeft weliswaar geen stofzuigerzak, maar dat neemt niet weg dat alle vuil- en stofdeeltjes automatisch terechtkomen in het reservoir. Net als bij alle conventionele modellen en merken stofzuigers is er altijd wel ‘lekkage’. Als u een normale of hoge hygiënenorm erop nahoudt, of te maken heeft met een allergie voor bijvoorbeeld stof of honden- en kattenharen, kan u niet zonder een goede filtrage. Om die reden hebben ook mensen met een stofzuiger van Dyson stofzuigerfilters nodig, soms zelfs vaker dan twee maal per jaar. Ook zorgt een Dyson stofzuigerfilter voor een langere levensduur voor de motor, want die gaat na verloop van tijd immers minder goed functioneren wanneer er stof bij de motor komt.

Hoe beter de stofzuiger, hoe beter de totale opname van stof, schimmels, pollen, fijnstof en bacteriën is. Dat geldt niet alleen voor het stof op vloeren, want wie kiest voor kwaliteit heeft door middel van de stofzuigerfilter ook schonere lucht om zich heen. Zeker als u ooit de keuze maakte voor een Dyson stofzuiger, mag u ervan uitgaan dat elke ruimte die u zuigt geheel stofvrij zal zijn in combinatie met hun motorfilters en uitblaasfilters.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle dyson stofzuigerfilters

Toont alle 12 resultaten

Sorteer op

DYSON FILTER SCHOONMAKEN EN HERGEBRUIKEN

Dyson heeft voor het filtreren van ongewenst vuil en stof een eigen uitgekiend systeem ontwikkeld, met twee afzonderlijke filtermethodes. Allereerst is er het motorfilter. Deze zorgt ervoor dat de stofzuigermotor wordt beschermd tegen stof en lekker soepel blijft draaien. Als tweede is er een uitblaasfilter. Deze heeft als doel het filteren van de productielucht die na de stofopname vrijkomt. Vooral mensen met een allergie, astma, COPD of andere problemen met longen en ademhaling, hebben er baat bij dat de zogeheten uitblaaslucht wordt gezuiverd.

Zolang u als eigenaar van een stofzuiger van Dyson op tijd bent met het vernieuwen van deze filters, behoudt het apparaat zijn oorspronkelijke zuigkracht en heeft u de garantie van een goede hygiëne en een minimale allergische belasting. Overigens is een deel van de Dyson stofzuigerfilters uitwasbaar en dus herbruikbaar. Een filter van Dyson schoonmaken kan gewoon onder de kraan. Hiermee spaart u geld uit en spaart u het milieu.

DE STRIJD AAN TEGEN ALLERGIEËN MET DYSON HEPA-FILTERS

Als het tegengaan van allergische reacties noodzaak is bij u thuis, zijn er ook nog de absoluutfilters oftewel HEPA-filters van Dyson. Deze legendarische techniek werd zeventig jaar geleden ontwikkeld voor het filteren van radioactieve straling bij kernenergie. Later is HEPA overgenomen door de stofzuigsector vanwege het hoge ‘verwijderingsrendement’ door deze techniek toe te passen voor het filtreren.

De populairste Dyson HEPA-filters uit het assortiment van deze webshop zijn de types die met de afkorting DC beginnen, zoals de DC04, de DC19 of de DC 25. Let bij uw keuze er verder even goed op of u aanduidingen ziet als HEPA 12 of HEPA 13. Hoe hoger dit getal, hoe beter de opname van de allerkleinste stof- en vuildeeltjes.

DYSON STOFZUIGERFILTER ALTIJD OP TIJD VERVANGEN

Om onnodige verspreiding van stof tegen te gaan, is het stofzuigerfilter vervangen van uw Dyson stofzuiger belangrijk, vanwege de stofuitstoot richting de motor, uw intern klimaat en het behoud van de stofzuiger.

Om drie redenen wordt uw Dyson stofzuigerfilters steeds belangrijker. Stofzuigers hebben tegenwoordig een steeds kortere levensduur, want helaas willen de fabrikanten het liefst dat we vaker een nieuw exemplaar aanschaffen. Vervang daarom zo nu en dan uw Dyson filter om de levensduur van uw apparaat te verlengen. Verder is er een stijging van het aantal mensen met allergieën. Daarnaast is er een toename van het aantal luchtwegaandoeningen als astma, COPD en andere problemen die samenhangen met de ademhaling. Hierdoor wordt het steeds noodzakelijker dat iedereen op tijd een nieuw filter in de stofzuiger plaatst. In het bedrijfsleven geldt dit nog meer, omdat de wet steeds hogere hygiënenormen is gaan stellen.

MERKLOZE DYSON STOFZUIGERFILTERS

Elke stofzuigerfabrikant wil natuurlijk dat u hun eigen merkproducten koopt. Daarnaast bestaan er identieke merkloze producten, die volgens dezelfde voorschriften zijn gemaakt, maar lager in prijs zijn. Ook deze producten vindt u in onze webwinkel voor alle producten op, in of aan stofzuigers.

Belangrijk is ook dat het filter van hetzelfde merk is of een identieke merkloze variant. Sterk af te raden is echter een filter van een ander merk dat in grote lijnen hetzelfde uiterlijk heeft. Want een net iets ander model dat min of meer past of niet goed is geplaatst, heeft helaas maar weinig zin. U krijgt met een iets andere maat alsnog te maken met het onnodig lekken van stof of vuil.

Wat moet u doen als u online Dyson stofzuigerfilters wil bestellen en niet weet welke u moet hebben? Kijk dan naar het typenummer van de stofzuiger of u het juiste model heeft om een onnodige aankoop te voorkomen, of het MOD-nummer die vaak op het apparaat staat aangegeven. In deze webshop treft u gelukkig bij elk stofzuigerfilter van Dyson of andere merken zaken als de maat, de hoogte en binnendiameter.

WELKE TYPES DYSON STOFZUIGERFILTERS KUNT U ONLINE KOPEN IN DEZE WEBSHOP?

In ons assortiment stofzuigerfilters treft u alle gangbare Dyson uitblaasfilters en motorfilters. Kunt u het goede model niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we naar een oplossing voor u.

Een aantal veel gevraagde filtertypes:

–    Dyson DC25 post HEPA filter
–    Dyson DC25 wasbaar pre motorfilter
–    Dyson HEPA filter DC04
–    Dyson HEPA filter DC05
–    Dyson DC07
–    Dyson HEPA filter DC08
–    Dyson pre motorfilter DC19
–    Dyson pre motorfilter DC20
–    Dyson pre motorfilter DC21
–    Dyson pre motorfilter DC29
–    Dyson pre motorfilter T2
–    Dyson Pure Cool 2016
–    Dyson Pure Cool 2018

ADVIES EN INFORMATIE OVER DYSON FILTERS

Hygienesupply biedt losse producten of onderdelen die in, op of aan de stofzuiger zitten. In onze webwinkel kunt u naast stofzuigerzakkenstofzuigerslangen en stofzuigerfilters van alle merken ook terecht voor zuigmonden, koolborstels, wartels of stofzuigerzakhouders. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor al uw vragen.