BOSCH / SIEMENS STOFZUIGERFILTERS VOORDELIG BESTELLEN

Ondanks uw degelijke merkstofzuiger, zal u in de praktijk zien dat er altijd nog wat stof en vuil vrij komt. Vaak is dit bij het verwijderen van een stofzuigerzak, maar het is ook mogelijk op andere manieren. Bij u thuis zal u dit vast herkennen, en ook elke schoonmaakprofessional is hiermee bekend. U kunt dit tegengaan door na verloop van tijd een nieuw stofzuigfilter in uw Bosch of Siemens stofzuiger te plaatsen en de oude te verwijderen en weg te doen.

Niet alleen in en om de stofzuiger zelf geeft dit een fris en hygiënisch effect, ook krijgt u in de gehele ruimte schonere lucht om u heen. Zeker als u ooit de keuze maakte voor kwalitatief hoogwaardige merken als Bosch of Siemens, mag u ervan uitgaan dat elke ruimte die u zuigt stofvrij zal zijn. In deze online winkel treft u van vele merken de courante modellen stofzuigfilters, waaronder de populaire Siemens FD 9210 stofzuiger.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle bosch / siemens stofzuigerfilters

Toont alle 11 resultaten

Sorteer op

STOFZUIGERFILTER IDEAAL BIJ ALLERGIE EN PROBLEMEN BIJ ADEMHALING

Om onnodige verspreiding van stof tegen te gaan is het van belang dat u op tijd het stofzuigerfilter vervangt in uw Bosch of Siemens stofzuiger. Dit dient een tweeledig doel: het is goed voor de stof die in het motorblok kan trekken, of in de ruimte waarin u zuigt. Een stofzuigerfilter kent overigens ook synoniemen als schuimfilter, motorfilter, sponsfilter of foamfilter, dit noemen we even om geen verwarring te veroorzaken bij het online bestellen of kopen.

Uw Siemens of Bosch stofzuigerfilter is een steeds belangrijker middel bij de preventie van allergieën voor stof en haren van dieren. Daarnaast biedt het verlichting aan de honderdduizenden mensen met luchtwegaandoeningen als astma, COPD en andere soorten. Hierdoor wordt het steeds noodzakelijker om tijdig een nieuw filter in de stofzuiger te plaatsen. Bij bedrijven geldt dit zeker ook, omdat de overheid in sommige sectoren hoge hygiënenormen stelt.

ORIGINELE EN MERKLOZE SIEMENS OF BOSCH STOFZUIGERFILTERS

Een stofzuigfilter houdt stof tegen als het in de buurt komt van de vitale onderdelen van de motor van uw Bosch of Siemens apparaat. Bij een stofzuiger die goed filtreert wordt voorkomen dat uw motor niet kan verstoffen. Hierdoor krijgt hij een langere levensduur en behoudt het zijn oorspronkelijke zuigkracht. Belangrijk is ook dat het filter van hetzelfde merk is, dus eentje die precies past in de zuiger die u hebt. Want een net iets ander model dat ‘bijna’ past of niet goed in de schacht is geplaatst, heeft helaas maar weinig zin. Zoals u wellicht weet, past bij verschillende stofzuigers een filter met de merknaam Siemens ook in een Bosch stofzuiger. Let er op wat er in de gebruiksaanwijzing vermeld staat.

Wat als u online Siemens of Boschstofzuigerfilters wilt bestellen en niet weet wel type er in uw apparaat moet?

Kijk dan naar het typenummer van de stofzuiger of u het juiste model heeft om een onnodige aankoop te voorkomen. In deze webshop treft u daarom bij elk stofzuigerfilter gegevens als de afmeting, de hoogte en de binnendiameter.

DE VERSCHILLENDE TYPES STOFZUIGERFILTERS VAN BOSCH / SIEMENS

Om goed te kunnen filtreren voor iedereen met een allergie of een luchtwegaandoening als astma of bronchitis zijn er HEPA filters. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air. Mensen kunnen hierdoor op een makkelijker manier ademen.
Het S-klasse filter is een dubbel vliesfilter om de allerkleinste stofdeeltjes tegen te houden.
De air-clean filters of clean-stream filters zijn koolstof absorberende filters die onaangename geurtjes uit uw apparaat kunnen tegenhouden. Een naar geurtje kan immers al gauw ontstaan, door iets vochtigs dat is opgezogen of rondslingerend bederfelijk voedsel. Daarnaast kunnen de onprettige luchtjes ook voorkomen als u huisdieren heef door een dergelijk filter.
Het uitblaasfilter oftewel het microfilter is de laatste passage van de luchtstroom dat stof kan tegenhouden voordat het langs het motorgedeelte kan ontsnappen.
Bij een natfilter of waterfilter komt de vuile luchtstroom in contact met water dat vochtdeeltjes vasthoudt.

HOE MOET U EEN STOFZUIGERFILTER VERVANGEN BIJ UW BOSCH / SIEMENS STOFZUIGER?

1.       Haal altijd eerst de stekker uit het stopcontact
2.       Contoleer of er één filter is of eventueel meerdere.
3.       Open de stofzuigerklep met een soft touch knop of een drukschuifbutton.
4.       Verwijder het rooster dat zich achter de stofzuigerzak bevindt.
5.       Nu kunt u het verouderde filter weghalen
6.       Breng op dezelfde manier als het uithalen een nieuw stofzuigfilter in en sluit de stofzuigerklep. Vanaf nu kunt u weer lange tijd profiteren van de voordelen van het vervangen van het stofzuigerfilter.

WELKE BOSCH / SIEMENS TYPENUMMERS STOFZUIGERFILTERS KUNT U BIJ ONS BESTELLEN?

In ons assortiment stofzuigerfilters treft u alle gangbare stofzuigerfilters van Bosch en Siemens. Zit de uwe er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we naar een oplossing voor u!

–          Bosch BBZ 155HF HEPA filter
–          Bosch BBZ 156HF filter
–          Bosch BBZ 156HF HEPA filter
–          Bosch Relaxx’x HEPA filter
–          Bosch Roxx’x Cylinder HEPA filter
–          Bosch Roxx’x HEPA filter
–          Bosch/Siemens HEPA filter 426966
–          Bosch/Siemens HEPA filter 483774
–          Bosch/Siemens HEPA filter 647753 / 577303 / 00577303
–          Bosch / Siemens microfilter 618907

WILT U ADVIES EN INFORMATIE OVER DEZE PRODUCTEN? NEEM CONTACT OP MET DE KLANTENSERVICE!

Hygienesupply is de totaalaanbieder voor alle losse producten of onderdelen die in, op of aan de stofzuiger zitten, van filter tot slang en stofzuigerzak. In onze webwinkel kunt u naast stofzuigzakken en stofzuigerfilters van Bosch / Siemens of andere merken ook terecht voor zuigmonden, buizen, koolborstels, wartels en stofzuigerzakhouders.  Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies of al uw vragen.