AEG STOFZUIGERFILTERS VOORDELIG BESTELLEN IN WEBWINKEL VOOR STOFZUIGERONDERDELEN

Hoe beter de stofzuiger, hoe beter de totale opname van stof, schimmels en bacteriën is. Dat geldt niet alleen voor het stof op vloeren, want wie kiest voor kwaliteit heeft door middel van de stofzuiger ook schonere lucht om zich heen. Zeker als u ooit de keuze maakte voor een AEG stofzuiger, mag u ervan uitgaan dat elke ruimte die u zuigt geheel stofvrij zal zijn.

Ondanks uw degelijke Duitse merkstofzuiger zal u in de praktijk echter altijd zien dat een klein gedeelte van de stofdeeltjes toch nog vrij komt. Dit zal meestal gebeuren tijdens het verwijderen van een stofzuigerzak, maar ook op andere manieren. Bij u thuis zal u dit vast herkennen, en ook elke schoonmaakprofessional is hiermee bekend.

Filteren
Sorteren op
Filter op
Merk
Alle aeg stofzuiger filters

Toont alle 14 resultaten

Sorteer op

STOFZUIGERFILTER ESSENTIEEL BIJ ALLERGIE, ASTMA EN LUCHTWEGAANDOENINGEN

Een goed AEG stofzuigerfilter is om meerdere redenen steeds belangrijker. Aan de ene kant is er een toename van het aantal mensen met allergieën voor stof en haren van dieren. Daarnaast is er een toename van het aantal luchtwegaandoeningen als astma, COPD en andere soorten. Hierdoor wordt het steeds noodzakelijker dat iedereen op tijd een nieuw filter in de stofzuiger plaatst. In het bedrijfsleven geldt dit nog meer, omdat de overheid hoge hygiënenormen stelt.

DE JUISTE AEG STOFZUIGERFILTERS VOOR UW STOFZUIGER

Een stofzuigerfilter zorgt ervoor dat stof wordt tegengehouden als het in de buurt komt van de vitale onderdelen van de motor van uw AEG stofzuiger. Bij een apparaat dat goed filtreert wordt voorkomen dat uw motor niet kan verstoffen, geen onnodig korte levensduur heeft en zijn oorspronkelijke zuigkracht behoudt. Belangrijk is ook dat het filter van hetzelfde merk is, dat past bij uw type apparaat. Want een net iets ander model dat min of meer past of niet goed is geplaatst, geeft niet het juist effect. Soms past een stofzuigerfilter van Electrolux ook in uw AEG stofzuiger, mits dat in de gebruiksaanwijzing vermeld staat. Ook dit merk treft u in deze webwinkel voor de stofzuiger.

Wat moet u doen als u online AEG stofzuigerfilters wil bestellen en niet weet wel type u moet hebben? Kijk dan naar het typenummer van de stofzuiger of u het juiste model heeft om een verkeerde aankoop te voorkomen. In deze webwinkel treft u daarom bij elk stofzuigerfilter van AEG of andere merken gegevens als de afmeting, de hoogte en de binnendiameter.

DE DRIE SOORTEN AEG STOFZUIGERFILTERS: HEPA-FILTERS, S-KLASSE FILTERS, AIR-CLEAN FILTERS

Het goed kunnen filtreren is vooral van belang voor de honderdduizenden mensen met een allergie of een luchtwegaandoening als astma of bronchitis. Gelukkig zijn er HEPA-filters. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air. Hierdoor kunnen mensen met een luchtwegaandoening vrijer en makkelijker ademhalen.

Een variant is het S-klasse filter, dat een dubbel vliesfilters bevat om de allerkleinste  stofdeeltjes tegen te houden. Tot slot zijn er nog air-clean filters, die ook wel  clean-stream filters worden genoemd. Dit zijn koolstofabsorberende filters die onaangename geurtjes uit de stofzuiger tegenhouden. Een naar geurtje kan immers al gauw ontstaan. Zoals bekend zal zijn, gebeurt dit vooral nadat u iets vochtigs of bederfelijk voedsel hebt opgezogen.

WAT IS EEN AEG MOTORFILTER, UITBLAASFILTER OF EEN NATFILTER?

Deze drie typen filters met elk hun specifieke eigenschappen verdienen om de zoveel tijd onderhoud of vervanging. Het zijn HEPA-filters of ze zijn vervaardigd van fleece. Eventueel kunt u deze AEG stofzuigerfilters samen kopen in een setje van twee of drie.
Een motorfilter vangt stof op dat door de stofzuigerzak of voorbij het stofreservoir wegglippen. Ze zorgen niet alleen dat u minder hinder heeft van stof, maar beschermen de motor tegen schade die te vermijden is en laten de stofzuigermotor beter presteren.
De laatste passage van de luchtstroom gaat door het uitblaasfilter oftewel microfilter. Hierin wordt stof tegengehouden dat toch nog langs of door het motorgedeelte kon ontsnappen, het zuivert de lucht die de stofzuiger alsnog kan uitblazen als het stof zich al in het apparaat bevindt.
Bij een natfilter of waterfilter komt de vuile luchtstroom in contact met water dat vochtdeeltjes vasthoudt. Ook deze filters zijn ideaal voor mensen met een allergie, astma of een andere vorm van cara.

WELKE TYPES AEG STOFZUIGERFILTERS KUNT U BIJ ONS VINDEN?

In ons assortiment stofzuigerfilters treft u alle gangbare AEG stofzuigerfilters. Zit de uwe er niet bij? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, dan zoeken we naar een oplossing voor u!

–          AEG AEF 136 Filterset Aptica
–          AEG AEF 139 filterset T8 serie
–          AEG AEF Filterset Ergo-rapido Series
–          AEG AP Series H10 filter
–          AEG EF141 Filter
–          AEG Filter Cyinder Rond
–          AEG Filter Viva Spin
–          AEG Filter ZB5010/, 5011 en 5012 Series
–          AEG Motor Filter 4 gaatjes
–          AEG Sponsfilter

ADVIES EN INFORMATIE OVER AEG STOFZUIGERFILTERS OF ANDERE PRODUCTEN?

Hygienesupply is de totaalaanbieder voor alle losse producten of onderdelen die in, op of aan de stofzuiger zitten. In onze webwinkel kunt u naast stofzuigzakken en stofzuigerfilters van AEG of andere merken ook terecht voor zuigmonden, buizen, koolborstels, wartels en stofzuigerzakhouders.  Neem gerust contact op met onze klantenservice bij vragen en/of opmerkingen.