0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Soft nitril wegwerphandschoenen - Hygienesupply

Soft nitril wegwerphandschoenen (disposable)

soft nitril handschoenen worden geproduceerd van synthetische polymeren. Deze wegwerphandschoenen zijn qua gevoel zo goed als vergelijkbaar met de latex handschoenen. Echter deze latexvrije handschoenen kunnen wel gedragen worden door mensen met een latex allergie. Bijkomend voordelen van soft nitril handschoenen is dat ze zeer sterk zijn en daardoor ook goed bestand tegen scheuren en perforatiegaten. In tegenstelling tot de latex handschoen is de soft nitril handschoen ook bestand tegen oliën en vetten en zuren. Vaak worden de soft nitril wegwerphandschoenen ingezet in branches waar gevaar schuilt op overdraagbare ziektes, besmettingen, kruisbesmetting of ter bescherming van de handen tegen bepaalde vloeistoffen.

Soft nitril handschoenen voor eenmalig gebruik

Het woord disposable zegt het eigenlijk al. Dit soort handen zijn ontwikkeld voor eenmalig gebruik. Dit betekent dat wanneer u de handschoenen na gebruik wegwerpt en nieuwe handschoenen gebruikt u bijdraagt aan een hygiënische productie of patiënt veilige omgeving. Daarnaast hebben de CMT soft nitril handschoenen het keurmerk om in contact te mogen komen met voedingsmiddelen. Indien u de soft nitril handschoenen combineert met de overige disposable wegwerpkleding van CMT bent u verzekerd van de juiste bescherming voor zowel uzelf als uw product of patiënt.

Soft nitril wegwerphandschoenen gepoederd of poedervrij?

Het poeder dat op de handschoenen gebruikt wordt is afkomstig van maiszetmeel. Dit poeder wordt gebruikt voor een aantal redenen. Zo wordt het aantrekken van de soft nitril handschoen een stuk eenvoudiger door de poeder. Daarnaast neemt het vocht en zweet op en verhoogt het het draagcomfort tijdens langdurig gebruik. Uiteraard bestaat door de gepoederde handschoen ook het gevaar dat het poeder terecht komt in uw product. Er kan op deze wijze kruisbesmetting ontstaan. Wanneer dit uit hygiënisch oogpunt niet wenselijk is dan raden wij aan om de ongepoederde soft nitril handschoenen te gebruiken. De soft nitril handschoen gepoederd is dus wat comfortabeler en de soft nitril handschoen poedervrij kan in sommige gevallen hygiënischer zijn.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Zwart

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Roze

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Paars

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Groen

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Wit

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren