CMT Disposables - Hygiene & Protection

Disposable kleding is een ander woord voor wegwerpkleding. Wegwerpkleding is bedoeld om eenmalig te gebruiken en na gebruik weg te gooien. Het direct na gebruik weggooien van de handschoentjes, haarnetjes of bezoekersjassen bespaart u de kosten voor het wassen van deze verbruiksmaterialen. Tevens voorkomt het weggooien van de producten een extra kans op kruisbesmettingen tussen diverse afdelingen van uw productiefaciliteit.

De disposables van CMT zijn te gebruiken voor zeer diverse activiteiten. Zo worden de Disposables van CMT gebruikt in de levensmiddelenindustrie, laboratoria, pharmaceutische bedrijven, horeca en industriele bedrijven. CMT heeft een zeer uitgebreid assortiment denk hierbij aan:

Uiteraard zijn bovenstaande producten in diverse materialen, maten, soorten en kleuren leverbaar. De handschoentjes bestaan bijvoorbeeld uit Nitril, Soft Nitril, Latex en Vinyl tevens kunnen deze gepoederd of ongepoederd zijn.

Voor grotere afnames maken wij graag een passende offerte voor u.

CMT Desinfectiemiddelen:

Binnen het CMT assortiment vallen ook de desinfectiemiddelen van CMT. Stuk voor stuk zijn deze producten voorzien van een toelastingsnummer van het CTGB. HIermee voldoen alle producten die gesteld worden aan de biocide wetgeving. Daarnaast geeft deze toelating de garantie dat je veilig met deze producten kunt werken. Uiteraard voldoen de desinfecterende producten van CMT aan deze eis waardoor u elke keer weer kunt vertrouwen op de kwaliteit van CMT.