Vikan in de Transport

 

Unieke producten voor unieke uitdagingen

Vikan biedt het enige volledige reinigingssysteem dat bestaat uit borstels, trekkers en andere gereedschappen voor de commerciële transportsector.

Het brede assortiment van producten van zeer hoge kwaliteit beschikken over aantrekkelijke, innovatieve en functionele ontwerpen.

In de transport sector draait de functionaliteit van de producten om een efficiënte en effectieve reiniging van touringcars en stadsbussen, commerciële vrachtwagens en bestelwagens, treinen, trams en vliegtuigen.

Bekijk hier alle artikelen uit de Vikan Transport lijn.

Tackle grote werkdruk, Vikan - snel en effectief

De professionele borstels van Vikan zijn ontworpen om reinigingswerkzaamheden snel en effectief uit te voeren. Dit is met name relevant voor de transportsector waar voertuigen zo min mogelijk stil moeten staan.

De uitgebreide, duurzame en concurrerend geprijsde transport serie is ontwikkeld in samenwerking met professionele gebruikers. Hierbij is speciaal rekening gehouden met het feit dat de gereedschappen moeten voldoen aan de hoge eisen van de commerciële sector en voor het gebruik op voertuigen van allerlei soorten en maten.

De effectieve, tijdsbesparende gereedschappen omvatten een scala aan water-gevoede wasborstels met telescopische stelen, gehoekte en verstelbare opzetborstels welke ervoor zorgen dat er altijd contact is met het oppervlak.

Speciaal ontwikkelde trekkers zorgen ervoor dat het voertuig met één handeling streep loos droog getrokken kunnen worden. Bovendien zijn de borstels en trekkers en alle andere gereedschappen chemicaliën bestendig, en uiteraard gemakkelijk en eenvoudig op te bergen.

Bescherm lak en het milieu met Vikan

Alle borstels binnen het vikan transport assortiment, hebben innovatieve rubber randen. Dit zorgt ervoor dat u regelmatig kan reinigen zonder de lak van de voertuigen te beschadigen. Naast het feit dat het systeem kosten effectief is gebruikt het minder water en minder zeep.

Op deze wijze kunt u dus werken in milieuvriendelijke omgeving.