SCOTT* Slimroll Handdoeken XL Rol 6697 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6697
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 74,20€ 66,78
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

SCOTT* Slimroll Handdoeken XL Rol 6697 Wit – Kimberly Clark

Het unieke SLIMROLL* design biedt een hoge capaciteitsoplossing in een compacte rol voor minder onderhoud, lege dispensers en klachten. Vervaardigd van gepatenteerde AIRFLEX* Materiaal, voelt zacht en textielachtig aan, biedt superieure absorptie en sterkte, waardoor er minder handdoeken nodig zijn voor het drogen van natte handen zonder dat de handdoeken scheuren wanneer ze nat zijn. Ideaal voor: waar de ruimte te klein zou zijn voor een reguliere rolhanddoek dispenser. De AQUARIUS* SLIMROLL Rolhanddoek Dispenser past naast de wastafel, geschikt voor voedselverwerkende omgeving en drukke kantoor en hotel toiletruimtes; kosteneffectieve SCOTT® SLIMROLL* Handdoeken; weinig onderhoud, minder frequent navullen; doek-voor-doek uitgifte, doeken worden alleen door de gebruiker aangeraakt, hygiënisch en efficiënt; helpen kosten en afval te beperken. Verkrijgbaar als: 6 x 190m rollen witte SCOTT® SLIMROLL* Handdoek. SCOTT® SLIMROLL* Handdoeken zijn Ecolabel gecertificeerd.

Verpakking: 6 Rollen x 1 Doek = 6 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de volgende dispensers:

Additional information

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

Brand Scott
EAN

5027375047794

Materiaal

Airflex

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?