0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Vinyl wegwerphandschoenen - Hygienesupply

Vinyl wegwerphandschoenen (disposable)

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van PVC. PVC is eenvoudig en goedkoop te verwerken en daardoor een goede grondstof voor het vervaardigen van Vinyl wegwerphandschoenen. Vinyl handschoenen zijn van nature zeer zacht en hebben hierdoor een comfortabel draagcomfort. Naast het feit dat wegwerphandschoenen voor eenmalig gebruik bestemd zijn, zijn deze vinyl handschoenen geschikt voor mensen met een latex allergie. Vinyl handschoenen zijn goed bestand tegen zuren, basen oliën en vetten. Mede door deze eigenschappen vinden we dit type wegwerphandschoen van vinyl vaak terug in de schoonmaak, horeca, verpakkingindustrie en tandartspraktijken.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

CMT Vinyl Handschoenen Gepoederd Wit

€ 4,65 Excl. BTW € 5,63 Incl. BTW

CMT Vinyl Handschoenen Poedervrij Wit

€ 5,15 Excl. BTW € 6,23 Incl. BTW

CMT Vinyl Handschoenen Poedervrij Blauw

€ 5,25 Excl. BTW € 6,35 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Wegwerp vinyl wegwerphandschoenen in verschillende kleuren

Een van de eigenschappen van disposable handschoenen is dat ze maar geschikt zijn voor eenmalig gebruik. U zou kunnen denken dat het zonde is om een handschoen maar eenmalig te gebruiken, echter dit biedt ook zeer veel voordelen. Wanneer u de vinyl handschoenen slecht eenmalig gebruikt draagt dit enorm bij aan de hygiëne binnen de productieomgeving. Op het moment dat de vinyl wegwerphandschoen vervuild raakt gooit u hem weg en is het besmettingsgevaar verdwenen. Daarnaast worden werknemers door het gebruik van disposable handschoenen getriggerd om uw handhygiëne protocol te respecteren.

Vinyl wegwerphandschoenen gepoederd of poedervrij?

Het poeder dat gebruikt wordt bij gepoederde vinyl handschoenen is afkomstig uit maïszetmeel. Soms is het lastig om een keus te maken tussen de gepoederde of ongepoederde vinyl hanschoenen. Wanneer u kiest voor gepoederde vinyl handschoenen heeft u het voordeel dat het aantrekken van de wegwerphandschoen een stuk gemakkelijker gaat dan bij de gepoederde vinyl handschoen. Daarnaast heeft het poeder een absorberende werking bij vocht / zweet en verhoogt dit het draagcomfort tijdens de werkzaamheden. Natuurlijk is het poeder eventueel ook een gevaar tijdens uw productieproces, het kan namelijk voorkomen dat het poeder van uw wegwerphandschoen beland in uw product. Het is logisch dat u deze vorm van kruisbesmetting te allen tijde wilt voorkomen. In dit soort gevallen is het beter om te kiezen voor de opgepoedere vinyl handschoen.