0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Vikan Hygiene Systems

VIkan Hygiene systems

Vikan is leidend in het bevorderen van hygiënisch reinigen voor klanten in veiligheids-kritische omgevingen waar hygiëne wordt gezien als een fundamenteel zakelijk belang. De tools en oplossingen van Vikan zijn ontworpen om een bijdrage te leveren op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu. Door kwaliteitscontrole en invoering van kleurenzones is te voorkomen dat schoonmaakgereedschap van de ene afdeling naar de andere wordt verplaatst en daarmee bacteriën overdraagt. Vikan streeft ernaar om het schoonmaken eenvoudiger, gemakkelijker en effectiever te maken in diverse sectoren zoals in de voedingsmiddelensector, in de gezondheidssector, in keukens en restaurants, in de winkels en supermarkten, in het onderwijs en bij lokale overheden en in de transportsector. Vikan werkt samen met klanten om grondige kennis van hun marktomstandigheden en hun behoeften te verkrijgen. Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen. Vikan loopt voorop in het ontwikkelen van innovatieve microvezelproducten en borstels voor effectieve en efficiënte hygiënische reiniging in die omgevingen waar het vermijden van kruisbesmetting essentieel is. Tegelijk zijn de producten ergonomisch ontworpen voor comfortabel gebruik, zijn alle gereedschappen gemaakt van FDA-goedgekeurde materialen en voldoen ze aan de EU-richtlijn 10/2011 voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie. Vikan behoudt de volledige controle over de kwaliteit, milieu- en veiligheidscriteria door complete productontwikkeling, testen en productie in Denemarken te laten plaatsvinden.

 

Vikan-Breed en uitgebreid assortiment

Omdat het Vikan assortiment zo breed en uitgebreid is, is het mogelijk op maat gemaakte oplossingen te bieden die precies passen bij uw behoeften en ook voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van hygiëne, gezondheid, ergonomie, milieu, documentatie, et cetera.

 

Vikan Legt Focus op onderzoek en ontwikkeling

Focus op onderzoek en ontwikkeling Vikan is een innovatief bedrijf dat zich richt op onderzoek en ontwikkeling. De producten van Vikan zijn niet alleen bekend om hun efficiëntie en duurzaamheid, maar worden ook erkend als producten die zich op het snijvlak bevinden van technologie en ontwikkeling.

 

 

Wat kan Hygienesupply voor u betekenen omtrent het Vikan Hygiene Systeem?

Bent u opzoek naar borstels, bezems, trekkers, microvezel of andere producten binnen het Vikan assortiment ons verkoop team staat voor u klaar om u te voorzien van een juist advies omtrent het gebruik van de Vikan materialen. Hygienesupply biedt het complete assortiment van Vikan artikelen met daarbij eventuele ophangservice voor de desbetreffende ophangsystemen. Vikan staat bekend vanwege de inzet binnen de voedingsmiddelen industrie, de meest voornaamste reden hiervoor is de hoge kwaliteit die merk waarborgt, daarnaast is de het sterke kleurcoderingsconcept voor veel van de afnemers in de voedingsmiddelenindustrie een pre. Het implementeren en naleven van het kleurcoderingsprogramma minimaliseert het risico van kruisbesmetting tussen diverse afdelingen en creëert orde en netheid op de werkvloer.

Tevens motiveert een goede kleurcodering het gebruik van de materialen. Eventuele taalbarriëres worden doormiddel van kleurcodering simpel overwonnen.

Vikan Kleurcodering Ipad App

 

 

Met behulp van de door vikan ontwikkelde Ipad app kunnen wij u helpen uw productiefaciliteit in kaart te brengen. Hierdoor kunnen wij u helpen met het in kaart brengen van de Vikan Materialen die in uw productiefaciliteit aanwezig zijn. Tevens krijgt u zo controle over welke producten waar aanwezig zijn. Het is mogelijk om door middel van een plattegrond deze gegegevens inzichtelijk te maken.

Deze tool die Vikan ontwikkeld heeft helpt u bij het opzetten en instand houden van uw kleurcoderingssysteem en helpt u daarnaast bij het overzichtelijk maken van de aanwezige vikan materialen. 

 

 

Aan de linkerzijde van deze pagina vind u direct een overzicht van onze producten.