0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Industriele Dipp reinigingsproducten

Dipp Industriële reinigingsmiddelen

De industrie kent vaak een zwaardere vervuiling dan een gewoon kantoorgebouw. Het is dan ook vaak nodig om te reinigen met industriële reinigingsmiddelen. Deze producten zijn ontwikkeld voor de type vervuilingen die in de industrie vaak voorkomen zoals bijvoorbeeld vetten. De industriële reinigingsmiddelen van Dipp zijn geproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en daardoor biologisch afbreekbaar. Vooral op plaatsen waar veel gewerkt word met vet geven de dipp producten een geweldig resultaat met een minimale inspanning.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
DIPP 03 Extra krachtige industriële multi-ontvetter 12x1L

DIPP 03 Extra krachtige industriële multi-ontvetter 1L

€ 7,74 Excl. BTW € 9,37 Incl. BTW
DIPP 03 Extra krachtige industriële multi-ontvetter 12x1L Spray
Dipp 15 Industriele Allesreiniger 5L

Dipp 15 Industriele Allesreiniger 5L

€ 43,90 Excl. BTW € 53,12 Incl. BTW
Dipp 15 Industriele Allesreiniger 1L

Dipp 15 Industriele Allesreiniger 1L

€ 9,56 Excl. BTW € 11,57 Incl. BTW
Dipp 03 industriele ontvetter 5L

Dipp 03 industriele ontvetter 5L

€ 40,58 Excl. BTW € 49,10 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Biologisch afbreekbaar en effectief industrieel reinigingsmiddelen

Het bijzondere van de industriële reingingsmiddelen van Dipp is dat Dipp 03 bijvoorbeeld voldoet aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid zoals vastgelegd in Verordening(EG) nr.648/2004 betreffende detergentia. Tevens voldoet Dipp 03 aan de regelgeving inzake reinigingsproducten voor materialen en voorwerpen die gebruikt worden bij het produceren van voedingsmiddelen. Vanwege deze eigenschappen is deze industriële ontvetter uitermate geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld garages, fabrieken, industriële werkruimtes, machines en motoren. Om het middel nog efficienter zijn werk te laten doen adviseren wij om Dipp 03 te gebruiken met warm water tussen de 50-70c graden celsius.

Dipp Quarantee Label

Alle Dipp industriële reinigingsmiddelen beschikken over het speciale Quarantee Label. Hiermee verplicht de producent van de industriële reinigingsmiddelen zich om de reinigingsproducten op een efficiënte en economische wijze te fabriceren en tegelijkertijd de kwaliteit van de middelen op een constant niveau te houden. Dankzij de nauwlettende keuze van de verschillende grondstoffen, is het mogelijk om een hoogwaardige, optimale en betrouwbare kwaliteit garanderen voor elk product van Dipp professional.Veiligheidsinformatiebladen en technische fiches kunt u bij het desbetreffende product in onze webshop downloaden of eventueel aanvragen door contact met ons op te nemen.