0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Dibo Cleaning systems

Dibo Cleaningsystems Industriële Reinigingssystemen 

Dibo Cleaningsystems biedt naast een breed pakket aan hogedrukreinigers ook een assortiment Veegmachines, Schrobmachines en (water) stofzuigers.

Dit zijn reinigingssystemen die in sommige gevallen op maat gebouwd zijn beginnend van een enkelvoudige hogedrukreinigingsunit tot volledige industriele reiningingsytemen voor de voedingsmiddelenindustrie. 

Wist u dat goede industriële reinigingssystemen u op lange termijn besparingen opleveren? Met goede professionele industriële reinigingssystemen verbruikt u minder water en chemicaliën en heeft u beduidend minder kosten aan werkuren dan wanneer u nog laat reinigen met emmer en borstel. Dit is meermaals onderzocht en berekend door ontwikkelaars.

DiBO biedt u ruime keuze aan professionele reinigingsmachines die u als klant helpen bij de grondige reiniging en het onderhoud van uw harde vloeren. Alle DiBO vloerreinigers zijn geschikt voor professionele schoonmaaktoepassingen van zeer uiteenlopende aard en voor diverse harde vloersoorten.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Dibo P13-D Stofzuiger

Dibo P13-D Stofzuiger

€ 248,00 Excl. BTW € 300,08 Incl. BTW
Dibo P50-WP Waterzuiger met vuilwaterpomp

Dibo P50-WP Waterzuiger met vuilwaterpomp

€ 924,00 Excl. BTW € 1.118,04 Incl. BTW
Dibo P30-WD stofwaterzuiger

Dibo P30-WD stofwaterzuiger

€ 382,00 Excl. BTW € 462,22 Incl. BTW
Dibo P30-WDS Stofwaterzuiger

Dibo P30-WDS Stofwaterzuiger

€ 420,00 Excl. BTW € 508,20 Incl. BTW
Dibo 464 Veegmachine electrisch

Dibo 464 Veegmachine electrisch

€ 3.090,00 Excl. BTW € 3.738,90 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Dibo Waterzuigers, Stofzuigers & Veegmachines. 

Met de DiBO veegmachines reinigt u snel en gemakkelijk opritten, parkeerplaatsen, gangen van stalcomplexen, bedrijfsruimten en dergelijke. Samengevat plaatsen waar het vegen van de vloeren tot de dagelijkse schoonmaakroutine behoort. Door het machinaal vegen is er bovendien minder stof dat wordt opgeworpen, zeker bij gebruik van de grotere veegzuigmachines.

Dagelijks schoonmaken met water al of niet met toevoeging van chemicaliën doet u best met een schrobzuigmachine. In één keer nat gereinigd en gedroogd.

Dit kan zowel in kleine ruimten, zoals winkels, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen, kinderdagverblijven, kantoren, het is zelfs onnodig om meubels te verplaatsen. Alsook voor grote vloeroppervlakken zoals supermarkten, sportzalen, kantoren, showrooms kunnen de DiBO schrobzuigmachines worden ingezet.

Een oplossing voor het schrobben, polijsten en boenen van uw vloeren bieden we in de vorm van een DiBO éénschijfsmachine.

Het machinaal reinigen van vloeren levert u een besparing op aan energie en werkuren. Als men dan ook nog gaat reinigen met water en toevoeging van detergenten wordt dit verbruik eveneens tot een minimum beperkt. Een reinigingsmachine is zeker het overwegen waard.