0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Latex, nitri en vinyl wegwerphandschoenen

Disposable handschoenenen o.a. Vinyl - Latex & Nitril

Onze handschoenen zijn ontwikkeld door CMT voor eenmalig gebruik. Dit voorkomt overdracht van infecties en bacteriën. De disposable handschoen ook wel wegwerphandschoen genoemd beschermt uw personeel en verhoogt de productveiligheid door de minimalisatie van kruisbesmetting tussen diverse objecten. De disposable handschoenen van CMT zijn breed inzetbaar binnen diverse branches zoals: voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, tandartsen, nagel studio's, dierenartsen, veeartsen & laboratoria. Uiteraard is het belangrijk dat u de handschoen kiest die bij uw werkzaamheden past.

Latex handschoenen van duurzame kwaliteit

Doordat de latex wegwerp handschoenen worden gemaakt van natuurlijk rubber zijn deze handschoenen biologisch afbreekbaar waardoor het milieu minder belast wordt. Daarnaast hebben latex wegwerp handschoenen de eigenschap dat ze een redelijke bescherming bieden tegen snij en schaafwonden. Daarnaast bieden latex handschoenen een goede bescherming tegen bacteriën en virussen. Het is dus een optimaal persoonlijk beschermingsmiddel tegen kruisbesmetting. Een ander voordeel van de Latex handschoenen is dat ze enorm soepel zijn en daardoor een hoog comfort bieden. Wanneer u met olie of vet werkt raden wij u aan om te kiezen voor Nitril of vinyl handschoenen te kiezen.

Nitril wegwerphandschoenen v.s. Latex wegwerphandschoenen

Het voordeel van nitril handschoenen ten opzichte van latex handschoenen is dat nitril wegwerp handschoenen bestand zijn tegens chemicaliën. Daarnaast zijn deze handschoenen zeer sterk en dus beter bestand tegens scheuren en perforatie dan latex handschoenen. Nitril handschoenen zijn een zeer goed alternatief voor mensen met een latex allergie. Door de eigenschappen van de nitril handschoen worden deze vaak gebruikt in de zorg als doktershandschoen of in de voedingsmiddelenindustrie.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

CMT Latex Handschoenen Gepoederd Wit

€ 6,45 Excl. BTW € 7,80 Incl. BTW

CMT Latex Handschoen Poedervrij Blauw

€ 7,75 Excl. BTW € 9,38 Incl. BTW

CMT Vinyl Handschoenen Poedervrij Blauw

€ 5,25 Excl. BTW € 6,35 Incl. BTW

CMT Vinyl Handschoenen Poedervrij Wit

€ 5,15 Excl. BTW € 6,23 Incl. BTW

CMT Vinyl Handschoenen Gepoederd Wit

€ 4,65 Excl. BTW € 5,63 Incl. BTW

CMT Nitril Handschoenen Poedervrij Wit

€ 8,15 Excl. BTW € 9,86 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Wit

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Blauw

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Groen

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Paars

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Roze

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

CMT Soft Nitril Handschoenen Poedervrij Zwart

€ 6,75 Excl. BTW € 8,17 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gepoederde handschoen of ongepoederde wegwerphandschoen?

Het poeder wat voorkomt op de gepoederde handschoen is afkomstig van maiszetmeel. Dankzij dit poeder is de handschoen gemakkelijker aan te trekken. Daarnaast is het prettig dat je minder snel last krijgt van zweethanden omdat het poeder zorgt voor de absorptie. hiervan. Je kunt dus stellen dat gepoederde handschoenen over het algemeen comfortabeler zijn. In sommige omgevingen is het niet wenselijk om gepoederde handschoenen te gebruiken denk bijvoorbeeld aan de voedingsmiddelenindustrie. De poeder kan in dit geval voor kruisbesmetting zorgen.

Blauwe, roze, paars en andere gekleurde wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen zijn er natuurlijk in diverse kleuren. Zo worden er vaak verschillende kleuren voor verschillende zones of werkzaamheden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan blauwe wegwerphanschoenen, roze wegwerphandschoenen en paarse wegwerphandschoenen. Dit is perfect voor het gebruik in ruimte waar het voorkomen van kruisbesmetting een belangrijk issue is. Tevens is het gebruik van gekleurde handschoenen aan te raden omdat men hiermee de bewustwording van het verspreiden van bacteriën enorm stimuleert.