0
Shopping Cart

item - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GRATIS VERZENDING VANAF € 150 | SNELLE LEVERING | BESTELLEN OP REKENING

+31 (0)345 - 72 49 00

Wegwerp overschoenen (disposables)

Wegwerp overschoenen (disposables)

Disposable overschoenen zijn ontwikkeld om de bacterie overdracht van uw schoenzool en de vloer te voorkomen. Dit is vooral belangrijk in hygiënisch kritische zones. Onder uw schoenzool zitten gemiddeld miljoenen bacteriën die we vervolgens door de gehele fabriek, ziekenhuis of crèche verspreiden. We kunnen hierdoor stellen dat de mens een van de grootste kruisbesmetters is. Wegwerp overschoenen kunnen dit voor een groot gedeelte voorkomen. Naast het feit dat de wegwerp overschoenen daardoor binnen uw hygiëne programma een belangrijke rol speelt heeft de overschoen nog een aantal andere voordelen. Uw bezoekers hoeven hun schoenen niet meer uit te trekken wat u veel tijd bespaart en ruimte bespaart, en daarnaast hoeft u ook geen extra schoenen aan te schaffen die uw bezoekers eventueel wel kunnen aantrekken.

Wegwerp overschoenen in (HACCP) verschillende kleuren

De CMT wegwerp overschoenen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Doordat de overschoenen leverbaar zijn in blauw, groen, rood en geel is het mogelijk om verschillende overschoentjes voor verschillende afdelingen te gebruiken. Op deze wijze is het mogelijk om ook op de overschoenen kleurcodering toe te passen. Door kleurcodering toe te passen draagt u bij aan het minimaliseren van kruisbesmetting.

Overschoenen in combinatie met andere disposables

Naast disposable overschoenen heeft CMT nog diverse andere disposables in het assortiment die vooral in combinatie met elkaar een goede hygiënische bescherming bieden. Denk bijvoorbeeld aan de wegwerp handschoenen, bezoekersjassen en de haarnetjes. Ook deze zijn allemaal leverbaar in verschillende maten en kleuren zodat naar iedere situatie afgestemd kunnen worden. Kortom CMT biedt u een compleet disposable pakket waar u binnen de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, scholen en peuterspeelzalen perfect mee uit de voeten kunt om uw hygiëne te waarborgen.

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

CMT CPE Schoenovertrek Blauw 36x15cm 40micron Geruwd

€ 4,50 Excl. BTW € 5,45 Incl. BTW

CMT CPE Schoenovertrek Blauw 41x15cm 75micron Geruwd

€ 8,05 Excl. BTW € 9,74 Incl. BTW

CMT LDPE Laarsovertrek Transparant 70micron Geruwd

€ 17,40 Excl. BTW € 21,05 Incl. BTW

CMT CPE Schoenovertrek Blauw 36x15cm 30micron Geruwd

€ 3,70 Excl. BTW € 4,48 Incl. BTW

CMT CPE Schoenovertrek Blauw 41x15cm 40micron Geruwd

€ 4,75 Excl. BTW € 5,75 Incl. BTW

CMT pe Schoenovertrek Groen 36x15cm 40micron Geruwd

€ 4,50 Excl. BTW € 5,45 Incl. BTW

CMT pe Schoenovertrek Rood 36x15cm 40micron Geruwd

€ 4,50 Excl. BTW € 5,45 Incl. BTW

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Blauwe wegwerp overschoentjes bestellen

Bij Hygienesupply besteld u snel, eenvoudig en indien gewenst blauwe overschoentjes op factuur. Blauwe wegwerp overschoentjes dragen bij aan een betere hygiene binnen uw productiefaciliteit en daarmee dus tegelijkertijd ook aan een veiliger productieklimaat. Hygienesupply is naast leverancier van wegwerphandschoenen, haarnetjes ook de geschikte partner voor het bestellen van uw blauwe wegwerp overschoentjes.