Desinfectiemat ZIP 45 X 60 X 4 CM

Artikelcode: HS5006

– Vervaardigd uit anti-slip materiaal
– Weer- en chemiebestendig
– De mat kan eenvoudig uit de hoes genomen worden om te reinigen
– Deze mat is 4cm dik en kan daardoor meer desinfectievloeistof opnemen

€ 45,95
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Desinfectiemat ZIP 45 X 60 X 4cm

De ontsmettingsmatten kunnen met elk gewenst desinfectiemiddel gevuld worden, u kunt het te gebruiken desinfectiemiddel afstemmen op uw prefered supplier of astemmen op de bacterie die voor u een gevaar vormt. Op deze wijze kunt u de zolen van schoeisel en de wielen van karren, vrachtwagens en andere transportmiddelen desinfecteren. 

Het schuim wat in de de matten zit absorbeert onmiddellijk de desinfectievloeistof. Als men over de mat loopt of rijdt komt de vloeistof omhoog en worden de zolen van de schoenen bevochtigd zonder deze te beschadigen.

De waterdichte en chemisch resistente hoezen zorgen ervoor dat het product niet uit de mat lekt. De matten zijn gemakkelijk te reinigen met waterslang.
Geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, bij de ingang en uitgang van gebouwen of op de aanrijdroute van voertuigen.

Toepassingsgebieden van de desinfectiemat ZIP

Te gebruiken aan de ingang van grootkeukens, veehouderijen, levensmiddelproducerende labo’s, vleeskuikenstallen, ziekenhuizen, luchthavens, scholen, verzorgingstehuizen en andere ruimtes waar ontsmetting van de voeten noodzakelijk is.

 

Extra informatie

EAN

9502827229851

Merk Hygienesupply
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?