BST Smartcut Veiligheidsmes

Artikelcode: 728183

€ 76,15
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

BST Smartcut Veiligheidsmes 5 stuks in doos

De Smartcut is een volledig metaaldetecteerbaar veiligheidsmes voor eenmalig gebruik. De Smartcut heeft een volledig afgedichte handgreep zonder verwijderbare onderdelen, het veerintrekbare mes is volledig omsloten wanneer het niet in gebruik is. Het veerintrekbare, voedselveilige, roestvrijstalen mes is ontworpen om in te trekken bij elke ongecontroleerde beweging, waarbij de messchuif niet naar voren wordt gedrukt. Zolang de bediener de schuif loslaat tijdens het snijden, zal het mes automatisch intrekken als er geen druk op het mes wordt uitgeoefend.

 

Extra informatie

EAN

8716244295110

Merk BST Detectables
Metaal detecteerbaar

Een metaal detecteerbaar product is volledig gemaakt van detecteerbare materialen en heeft de potentie om te worden gedetecteerd door de meeste industriële metaaldetectiesystemen. Deze materialen kunnen metaal of plastic/rubber met speciale ferromagnetische additieven zijn.

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?