Vikan UST Handborstel Hard 3891

Artikelcode: 3891

Deze ULTRA SAFE TECHNOLOGY (UST) handborstel wordt geleverd met schuin geplaatste Filament Security Units voor een optimale reiniging van transportbanden, productielijnen, machines en voedselbereidingsoppervlakken in risicogebieden. Alle UST-borstels hebben een uniek borstelsysteem dat het risico op vervuiling en verlies van borstelharen minimaliseert.

Wissen
€ 27,10
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Vikan UST Handborstel Hard 3891

Deze ULTRA SAFE TECHNOLOGY (UST) handborstel van Vikan wordt geleverd met schuin geplaatste Filament Security Units voor een optimale reiniging van transportbanden, productielijnen, machines en voedselbereidingsoppervlakken in risicogebieden. Alle UST-borstels hebben een uniek borstelsysteem dat het risico op vervuiling en verlies van borstelharen minimaliseert. Het ergonomisch ontworpen borstelblok voorkomt uit de hand glijden en vermindert de belasting van de pols. Het ontwerp en de positie van de Filament Security Units bieden een effectief contact met het oppervlak en stellen de gebruiker in staat om rechtstreeks harde druk uit te oefenen op het te reinigen oppervlak. De schuine borstelharen reinigen effectief in hoeken, kruispunten en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Product eigenschappen van de Handborstel Hard 3891

Uitlopende Borstelvezels:

Naar buiten uitlopende filamenten maken effectief schoon in hoeken, knooppunten en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Stabiel Borstelblok voor goede grip:

Harde borstelvezels creëren een stabiel platform waarmee gebruikers extra druk kunnen uitoefenen op zware grond.

Ergonomie:

Ergonomisch ontworpen borstelblok voorkomt wegglijden uit de hand en vermindert de belasting van de pols.

Reinigingsefficiëntie:

De lay-out van de borstelvezels is ontworpen om een effectieve schrobactie te garanderen. Door de ruimte tussen de borstelvezels kan de borstel gemakkelijk worden gereinigd en wordt voorkomen dat deze verstopt raakt met vuil.

Veilig voor contact met voedsel:

Gemaakt van EU- en FDA-conforme materialen die volledig zijn getest, gedocumenteerd en veilig zijn voor contact met voedsel

Extra informatie

Kleur

Roze, Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel, Oranje, Paars

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?