Vikan Colour Coding prijslijst 2023

Vikan prijslijst 2023

Onze leverancier Vikan heeft aangekondigd om in 2022 haar prijzen van het gehele assortiment te gaan verhogen. Vikan is dit genoodzaakt om te doen vanwege de wereldwijde schaarste aan grondstoffen en de stijgende prijzen hiervan. Gemiddeld stijgen de prijzen van Vikan producten met 4 procent. In de Vikan prijslijsten vanaf juli 2022 staan alle nieuwe prijzen per product. Hieronder vindt u de prijslijsten voor 2023 van Vikan Colour Coding, Vikan Transport en Vikan Microfibre.

Download hier uw Vikan prijslijst 2023

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. Wanneer u voor de eerste keer Vikan producten gaat gebruiken is het altijd verstandig om de producten eerst grondig te reinigen en eventueel te desinfecteren. Tijdens transport en overslag is het mogelijk dat de artikelen in aanraking zijn gekomen met ongewenste mircro-organismen.

In deze Vikan prijslijst van 2022 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst de beschikbare kleuren per product
✔ De prijzen exclusief btw
✔ Beknopte productomschrijving

Voornaam
Achternaam
Email
Niche

Vikan Colour Coding prijslijst 2023

Het Vikan kleurcoderingsconcept biedt een uitstekende aanpak van de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie. Namelijk om zo efficiënt mogelijk en hygiënisch te reinigen. En om daarnaast een zichtbaar veilige arbeidsomgeving te creëren in de volgende branches:

  1. Voedingsmiddelenindustrie
  2. Professionele keukens & restaurants
  3. Voedsel gerelateerde gebieden binnen supermarkten en winkels

Het Vikan kleurcoderingssysteem is ontworpen om de interne controle op de hygiëne te verbeteren. Tevens wordt door het gebruik van Vikan het makkelijker om het HACCP en het kwaliteitsmanagement systeem te onderhouden. Op deze wijze kunt u met interne / externe audits eenvoudiger voldoen aan de gestelde hygiëne regels.

Met gereedschappen die vervaardigd zijn uit FDA goedgekeurde materialen en materialen die voldoen aan de EG verordening 10/2011/EC met betrekking op contact met levensmiddelen in voedselverwerkende gebieden. Dit op kleur gebaseerde systeem ondersteunt een effectieve maar simpele reinigingsprocedure.

Download hier uw Vikan Colour Coding prijslijst 2023

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan Colour Coding artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel en eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. Wanneer u voor de eerste keer Vikan producten gaat gebruiken is het altijd verstandig om de producten eerst grondig te reinigen en eventueel te desinfecteren. Tijdens transport en overslag is het mogelijk dat de artikelen in aanraking zijn gekomen met ongewenste micro-organismen.

In deze Vikan prijslijst van 2023 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst de beschikbare kleuren per product

✔ De prijzen exclusief btw

✔ Beknopte productomschrijving

Vikan transport Prijslijst 2023

Naast het feit dat Vikan hygienische borstelwerken produceert voor de voedingsmiddelenindustrie biedt Vikan ook een speciale lijn voor de transportsector. Deze lijn wordt ook wel VTS genoemd. De professionele borstels van Vikan zijn ontworpen om reinigingswerkzaamheden snel en effectief uit te voeren. Dit is met name relevant voor de transportsector waar voertuigen zo min mogelijk stil mogen staan. De uitgebreide, duurzame en concurrerend geprijsde transport serie is ontwikkeld in samenwerking met professionele gebruikers. Hierbij is speciaal rekening gehouden met het feit dat de gereedschappen moeten voldoen aan de hoge eisen van de commerciële sector. Daarnaast moeten de borstelmaterialen geschikt zijn voor allerlei soorten voertuigen van groot tot klein.

De effectieve, tijdbesparende gereedschappen omvatten een scala aan water-gevoede wasborstels met telescopische stelen, gehoekte en verstelbare opzetborstels welke ervoor zorgen dat er altijd contact is met het oppervlak. Speciaal ontwikkelde trekkers zorgen ervoor dat het voertuig met één handeling streeploos droog getrokken kunnen worden. Bovendien zijn de borstels en trekkers en alle andere gereedschappen chemicaliën bestendig, en uiteraard gemakkelijk en eenvoudig op te bergen.

Download hier uw Vikan Transport prijslijst 2023

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. De Vikan transport lijn onderscheidt zich in effectiviteit, ergonomie, maar vooral in de efficiëntie en snelheid waarmee u voertuigen gereinigd kunnen worden. Dit verkort de tijd waarin in voertuigen stilstaan voor reiniging.

In deze Vikan prijslijst van 2023 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst alle Vikan transport producten

✔ De prijzen exclusief btw

✔ Beknopte productomschrijving

Vikan Microfibre prijslijst 2023

De laatste twintig jaar maakte de microvezeldoek een enorme opmars in de schoonmaak. Vikan heeft daarom een Microfibre lijn ontwikkeld speciaal voor professionele reiniging in de zorg, horeca en de voedingsmiddelenindustrie. Zo heeft Vikan non-woven microvezeldoeken die zeer geschikt zijn voor het reinigen van gladde oppervlakken waar grondige hygiëne zeer belangrijk is. Het gebruik van microvezel biedt vele voordelen, zoals:

  1. De mogelijkheid om oppervlakken streeploos schoon te maken
  2. Microvezel kan droog (stof) en vochtig gebruikt worden
  3. Microvezel doeken zijn duurzaam en beter voor het milieu dan alle alternatieven
  4. Er is weinig fysieke kracht nodig om grondig te poetsen, dankzij de reinigende werking van de microvezels
  5. Microvezeldoeken en dweilen kunnen in de wasmachine tot 90 graden gewassen worden

Naast microvezeldoeken heeft Vikan ook vele accessoires in haar Microfibre lijn, zodat het nog makkelijker wordt om ergonomisch en hygiënisch te reinigen voor uw medewerkers. Voor schoonmaakkarren zijn er speciale microvezeldoekbozen verkrijgbaar zodat u onderscheid kunt maken tussen schone en gebruikte microvezeldoeken. Speciaal voor de microvezeldweil zijn er ergonomische mopframes en stelen ontwikkeld.

Download hier uw Vikan Microfibre prijslijst 2023

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. De Vikan Microfibre lijn onderscheidt zich in effectiviteit, ergonomie en duurzaamheid.

In deze Vikan prijslijst van 2023 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst alle Vikan microfibre producten

✔ De prijzen exclusief btw

✔ Beknopte productomschrijving

Aanvullende informatie nodig of producten bestellen?

Indien u opzoek bent naar andere prijslijsten die u hier niet heeft kunnen vinden of u heeft een vraag aan een van onze medewerkers, dan is het natuurlijk altijd mogelijk contact met ons op te nemen via +31 (0)345-724900 of via deze contact pagina

Vikan transport Prijslijst 2021 (VTS prijslijst)

Naast het feit dat Vikan hygiënische borstelwerken produceert voor de voedingsmiddelenindustrie biedt Vikan ook een speciale lijn voor de transportsector. Deze lijn word ook wel VTS genoemd. De professionele borstels van Vikan zijn ontworpen om reinigingswerkzaamheden snel en effectief uit te voeren. Dit is met name relevant voor de transportsector waar voertuigen zo min mogelijk stil mogen staan. De uitgebreide, duurzame en concurrerend geprijsde transport serie is ontwikkeld in samenwerking met professionele gebruikers. Hierbij is speciaal rekening gehouden met het feit dat de gereedschappen moeten voldoen aan de hoge eisen van de commerciële sector. Daarnaast moeten de borstelmaterialen geschikt zijn voor allerlei soorten voertuigen van groot tot klein.

De effectieve, tijdsbesparende gereedschappen omvatten een scala aan water-gevoede wasborstels met telescopische stelen, gehoekte en verstelbare opzetborstels welke ervoor zorgen dat er altijd contact is met het oppervlak. Speciaal ontwikkelde trekkers zorgen ervoor dat het voertuig met één handeling streep loos droog getrokken kunnen worden. Bovendien zijn de borstels en trekkers en alle andere gereedschappen chemicaliën bestendig, en uiteraard gemakkelijk en eenvoudig op te bergen.

Download hier uw vikan transport prijslijst van 2021

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. De Vikan transport lijn onderscheidt zich in effectiviteit, ergonomie, maar vooral in de efficientie en snelheid waarmee u voertuigen gereinigd kunnen worden. Dit verkort de tijd waarin in voertuigen stil staan voor reiniging.

In deze Vikan prijslijst van 2021 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst de beschikbare kleuren per product
✔ De prijzen exclusief btw
✔ Beknopte productomschrijving

Voornaam
Achternaam
Email
Niche

Aanvullende informatie nodig of producten bestellen?

Indien u opzoek bent naar andere prijslijsten die u hier niet heeft kunnen vinden of u heeft een vraag aan een van onze medewerkers, dan is het natuurlijk altijd mogelijk contact met ons op te nemen via +31 (0)345-724900 of via deze contact pagina.