Vikan waterborstel hard met Gardena nippel en 1/2 inch nippel 7057

Artikelcode: 7057

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Wissen
€ 14,10
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Vikan waterborstel hard met Gardena nippel en 1/2 inch nippel 7057

Met de Vikan 7057 waterborstel reinig je eenvoudig laarzen en andere oppervlakken. Dankzij de nauwkeurige waterstraal spray je het water precies op de juiste plek. Het speciale vezelpatroon zorgt daarnaast voor een effectieve reiniging. De borstel wordt geleverd met twee soorten koppelingen, die geschikt zijn voor Nito en Gardena/Hozelock-systemen.

Vikan 7057Vikan 7057

Extra informatie

Kleur

Blauw, Wit

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?