Vikan Spatelblad Steelmodel Flexibel 7013

Artikelcode: 7013

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Wissen
€ 8,40
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Spatelblad past op elke Vikan steel; goed inzetbaar om te roeren en als spatel om de binnenkant schoon te steken. Leverbaar in de kleuren Groen, Blauw, Rood, Wit en Geel. Ideaal voor gebruik om resterende etenswaren uit containers te schrapen, voordat de reinigingsprocedure begint. Het spatelblad is flexibel en wordt gebruikt als spatel voor grote of middelgrote containers.

Spatelblad, steelmodel:
112 x 220 x 30 mm
max. 121° C.
polyethyleen, flexibel blad

Extra informatie

Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?