Vikan Pijpenborstel Medium 90 mm 538190

Artikelcode: 538190

Alle Vikan oplossingen zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ze voldoen aan strenge Amerikaanse en Europese wetgeving op het gebied van materiaalgebruik en zijn erkend in voedselveiligheids- en eco-labelsystemen.

Wissen
€ 13,05
Op voorraad
 
Selecteer een optie
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

Vikan Pijpenborstel Medium 90 mm 538190

Vervaardigd zonder verbinding tussen de steel en borstelkop, de borstel verwijdert een ophoping van vuil en of voedsel resten. Bij het schoonmaken zorgen de uiteinde van de borstelharen ervoor dat reiniging eenvoudig verloopt. De borstelkop is voorzien van extra stijve haren aan de voorzijde en medium haren aan de achterzijde. Hierdoor kunt u sneller en effectiever te reinigen.

90b x 430d x 90h mm
Max. 121° C.

Extra informatie

Kleur

Groen, Blauw, Rood, Wit, Geel, Zwart

Merk Vikan
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?