Textielvezelmat 60cm x 90cm

Artikelcode: 124

De textielvezelmat is in feite te vergelijken met een droogloopmat die men vochtig maakt met een desinfectie oplossing. Door er met schoeisel overheen te lopen worden het zooloppervlak gedesinfecteerd. Let bij de keuze van de het desinfectiemiddel op de inwerktijd van de desinfectant. De schoenzolen hebben maar een zeer korte tijd effectieve aanraking met de mat dus een snelwerkende desinfectant is een must.

 

€ 44,95
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

De textielvezelmat is in feite te vergelijken met een droogloopmat die men vochtig maakt met een desinfectie oplossing. Door er met schoeisel overheen te lopen worden het zooloppervlak gedesinfecteerd. Let bij de keuze van de het deinsfectiemiddel op de inwerktijd van de desinfectant. De schoenzolen hebben maar een zeer korte tijd effectieve aanraking met de mat dus een snelwerkende desinfectant is een must.

Technische eigenschappen:

 

Fabricage – Getuft 5/32”

Poolvezel – Polyamide

Backing – Vinyl / PVC / Rubber

Poolgewicht – ca 850 g/m2

Totaal gewicht – ca 3.550 g/m2

Dikte – ca 8,0 mm

Antistatisch – ja < 2KV

Brandnorm – Cfl-s1

Een juist gebruik van desinfectiematten voorkomt kruisbesmetting tussen diverse zones binnen uw productie faciliteit. Kruisbesmetting kan een gevaar vormen voor de voedselveiligheid.

 

Let op: Afbeelding bevat een andere afmeting 

 

Hulp nodig?