SCOTT* Sllimfold Handdoeken M Gevouwen 5856 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 5856
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 72,80€ 65,52
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

SCOTT* Sllimfold Handdoeken M Gevouwen 5856 Wit – Kimberly Clark

Papieren handdoeken met vel-voor-vel uitgifte, zodat ze alleen aangeraakt worden door de gebruiker. Drogen handen hygiënisch en effectief, helpen kosten te verlagen en afval te verminderen. Ideaal voor: kleine toiletruimtes, of waar meerdere dispensers geplaatst moeten worden; past in KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* SLIMFOLD Gevouwen Handdoek Dispenser; droogt uw handen snel en comfortabel met minder handdoeken, sterk en zeer absorberend zonder te breken als ze nat zijn. Verkrijgbaar als: witte, 1-laags handdoeken, in gelijke grootte maar intergevouwen in een compacte SLIMFOLD* zes-paneel ontwerp, gemaakt van sterk, zeer absorberend AIRFLEX* Materiaal.

Verpakking: 16 Wikkels x 110 Doeken = 1760 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de AQUARIUS* Slimfold Gevouwen Handdoek Dispenser U7024 Wit van Kimberly Clark.

Extra informatie

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

1-laags

EAN

10036000058564

Gewicht 0,0000 kg
Materiaal

Airflex

Merk Scott
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?