SCOTT* Natura Handdoeken Intergevouwen Klein 6811 Wit – Kimberly Clark

Artikelcode: 6811
-10%

Bij Kimberly-Clark vormt duurzaamheid een cruciaal onderdeel in het streven om Exceptional Workplaces* te creëren die gezonder, veiliger en productiever zijn.

Met de aanpak die Kimberly-Clark hanteert onder dat motto, word duurzaameid geintegreerd in alles wat er gedaan word, van het ontwerp en productie tot distributie en afvalverwerking.

Deze verantwoorde keuzes helpen u om uw eigen duurzame beslissingen te nemen over de producten die u kiest, de hulpbronnen die u gebruikt en de impact die u heeft op het milieu.

€ 67,80€ 61,02
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

SCOTT* Natura Handdoeken Intergevouwen Klein 6811 Wit – Kimberly Clark

Papieren handdoeken met vel-voor-vel uitgifte, zodat ze alleen aangeraakt worden door de gebruiker. Drogen handen hygiënisch en effectief, helpen kosten te verlagen en afval te verminderen. Ideaal voor: drukbezochte kantoor en hotel toiletruimtes, speciaal waar kostenbesparing belangrijk is; houdt de kosten laag. Verkrijgbaar als: kleine, witte, 2-laags intergevouwen handdoeken, gemaakt van sterk, zeer absorberend AIRFLEX* Materiaal, geleverd in kostenbesparende ‘gecomprimeerd’ verpakkingen (met 18% meer handdoeken per doos).

Verpakking: 20 Wikkels x 180 Doeken = 3600 Doeken

Deze doeken zijn geschikt voor de dispensers:

Additional information

Aantal keer te gebruiken

Eenmalig gebruik

Aantal lagen

2-laags

Brand Scott
EAN

5027375010217

Materiaal

Airflex

Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?