Unger professionele reinigingsproducten

Unger levert professionele reinigingsmiddelen voor professionele glas- en gebouwen schoonmaakmiddelen. Door de ruim 50 jaar aan ervaring kan Unger de beste kwaliteit, efficiëntie en innovatie leveren. Inmiddels hebben de drie zonen van oprichter Henry Unger de internationale onderneming overgenomen om de basiswaarden in stand te houden en te verbeteren.

Hygienesupply biedt een breed assortiment van Unger producten in de volgende categorieën:

  1. Zuiver water systeem
  2. Glasreiniging
  3. Binnenreiniging
  4. Afvalverwijdering & Grijphulpen
  5. Vloerreiniging
  6. Vloerverzorging
  7. Microvezeldoeken
  8. Reiniging van sanitaire ruimtes
  9. Ontstoffing

Innovatie, efficiëntie en kwaliteit: alle voordelen van Unger

Unger levert al 50 jaar reinigingsmiddelen voor vele doeleinden. Innovatie, efficiëntie en kwaliteit staan hierbij voorop. In de afgelopen 50 jaar heeft Unger continu ontwikkeld om het gebruiksgemak te verhogen en dagelijkse werk nog eenvoudiger, grondiger en efficiënter te maken. Unger heeft als filosofie om oplossingen aan te bieden die zorgen voor schonere gezondere gebouwen. Zowel vanbinnen als vanbuiten.

Als men eenmaal begint met het gebruik van Unger, wilt u niet meer anders. De kwaliteit is uitmuntend en door de continue ontwikkeling van nieuwe producten, bent u van alle gemakken voorzien.

Waar kunt u Unger producten voor gebruiken?

Er zijn oneindig veel branches waar de Unger producten ingezet worden om tot het beste resultaat te komen. Denk hierbij aan de glas- en gevelreiniging industrie, maar ook de reiniging van zonnepanelen en afvalverwijdering. Ook voor gebruik binnen gebouwen zijn de Unger producten niet meer weg te denken. Denk hierbij aan vloerreiniging, vloerverzorging en het reinigen van sanitair. Vooral voor het gebruik in de voedingsmiddelenindustrie zijn de Unger producten erg gebruiksvriendelijk. Producten voor het reinigen van de vloer, sanitaire ruimtes en bijvoorbeeld microvezeldoeken zijn hier hard nodig om aan de wettelijke eisen voor hygiëne te voldoen.

De Unger producten kunnen ook worden gebruikt in verschillende branches om de kantoorpanden en winkelruimtes te reinigen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van ruimte in kantoorpanden en het schoonhouden van de ramen. Maar ook om bijvoorbeeld ziekenhuizen goed schoon te houden, waar hygiëne cruciaal is.

Unger producten online bestellen

Hygienesupply staat voor deskundig advies en professionele producten die het dagelijks werk vereenvoudigen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u en uw onderneming mee welke producten u het beste in uw werk kunnen ondersteunen. U kunt uw producten bij ons eenvoudig online bestellen met snelle levering. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen wat het bestellen bij ons nóg makkelijker maakt.

Vraag het ons!

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van producten, merken en toepassingen. Maar wij staan natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden op het gebied van verzending en levering. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0345 725 640 of mail naar info@hygienesupply.nl.