Tork hygiene papier koop je bij Hygienesupply!

 

Tork Hygiene Papier

Tork is een Zweeds merk en producent van Tork hygiene papier, celstof en nog tal van andere producten die hygiëne zoveel gemakkelijker maken. Van papieren handdoeken tot poetsdoeken, zakdoekjes, toiletpapier en dispensers die het opslaan van al deze producten eenvoudiger maken, het merk biedt altijd kwaliteit. Daarnaast maakt het merk ook producten op het gebied van hygiëne en afval: Tork poetsrollen, luchtverfrissers, afvalbakken, enzovoort. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij alle Tork-producten centraal!

Tork en Duurzaamheid

Het merk draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en dat uit zich dan ook in alle producten. De verantwoordelijkheid van de kwaliteit en duurzaamheid van de producten wordt volledig door Tork opgenomen, van het winnen van de nodige grondstoffen tot het productieproces. Daarbij valt ook de recycling van afval tot de taken van het merk en werkt het bedrijf samen met gecertificeerde milieuorganisaties om alle producten te controleren op duurzaamheid en kwaliteit!

SCA de producent van Tork

SCA is producent van het bedrijf en treedt zelf ook op in de productie van papier, duurzaam bosbeheer, logistiek en inkoop. SCA besteedt evenveel aandacht aan de waarde voor natuur en mens als aan groei en winst! Ook hygiëne is één van de belangrijkste waarden voor de organisatie. Het bedrijf stelt de perfecte combinatie van producten samen om hygiëne voor iedereen eenvoudiger te maken, zowel thuis als op het werk. Op die manier hebben uw medewerkers, gasten en bezoekers meer zekerheid – en dat komt de uitstraling van uw bedrijf alleen maar ten goede.

Tork biedt producten voor elke situatie

Het uitgeredde assortiment stelt het bedrijf in staat andere bedrijven in tal van sectoren te helpen. Dankzij non-woven, vochtopnemende en stevige doeken voor productiebedrijven en industriële organisaties kan hygiëne verzekerd worden, bijvoorbeeld dankzij de Premium lijn met speciale, Double Density doeken die geschikt zijn voor alle soorten zwaar werk.

Ook voor bedrijven die gebruik maken van clean-rooms is er een unieke lijn, Premium Specialist, die verschillende pluis-vrije werkdoeken bevat met extra vochtabsorptie. Non-woven wasdoeken zijn dan weer ideaal voor de verzorging en reiniging van patiënten in zorginstellingen. De doeken zijn sterk en zacht, voorkomen irritatie op de huid en drogen snel. Al deze producten kunnen immers eenvoudiger opgeslagen worden door middel van dispensers, zodat de hygiëne nog een niveau hoger wordt getild!

De doelstellingen van Tork

Het bedrijf heeft als milieubewust bedrijf verschillende doelen: het centraal stellen van drie belangrijke kerngebieden op het vlak van milieu. Zo wil het bedrijf de consumptie van water bij productie met 15 % verminderen tegen het jaar 2020. Daarbij wil het merk houtvezels kopen bij zogenaamde niet-controversiële producenten. Een goed voorbeeld hiervoor zijn de 1-vel doseringen, een systeem dat mensen stimuleert om minder papier te gebruiken. Zo kan op grote schaal bespaard worden aan grondstoffen: het milieu en uw portemonnee baten daar immers alle twee bij!

De verschillende productranges:

Het bedrijf biedt enkele productlijnen aan die elk unieke producten en eigenschappen omvatten. Een overzicht:

1. De Premium productlijn

De Tork Premium productlijn bevat tal van hygiëne systemen en schoonmaakproducten van de allerbeste kwaliteit. Zo zijn er industriële werkdoeken, luxe handdoeken en kwalitatief Tork hygiene papier, stuk voor stuk artikelen die prestaties, hygiëne en duurzaamheid garanderen!

2. De Advanced productlijn

De Advanced productserie wordt dan weer gekenmerkt door tal van reinigingsproducten en reinigingssystemen die zowel efficiënt zijn als kwaliteit garanderen. Comfortabele handdoeken tot stevige doeken voor op de werkvloer en fijn afgewerkte servetten, het gamma is uitgebreid. Altijd gaat het om producten die doelgericht reinigen, precies waar het merk voor staat!

3. De Universal productlijn

De Universal reeks omvat dan weer gewone papieren handdoeken, papieren werkdoeken, servetten en Tork poetsrollen die aan elke basisbehoefte op het vlak van hygiëne en comfort voldoen!