DIRKS ladders en trappen aanschaffen

Bent u als bedrijf opzoek naar betrouwbare en veilige ladders? Dan bent u hier aan het juiste adres! De ladders en trappen van DIRKS staan bekend om de veiligheid, kwaliteit en veelzijdigheid voor scherpe prijzen. Alle ladders zijn voorzien van borghaken en u krijgt maar liefst vijf jaar garantie.

DIRKS ladders, doe er je voordeel mee

DIRKS levert ladders en trappen volledig volgens de kwaliteitseisen en u krijgt zelfs een ladder keuring na een jaar cadeau. DIRKS heeft namelijk deskundigen in dienst die geheel volgens de norm uw klimmateriaal kunnen keuren. U ontvangt dan een rapport met bevindingen en bij goedkeur een certificaat. Met deze experts binnen het team bent u ervan verzekerd dat alle producten van de beste kwaliteit zijn. De ladders van Dirks zijn gemaakt van topkwaliteit aluminium en daardoor erg geschikt voor professioneel gebruik.

DIRKS ladders en trappen in gebruik

De ladders en trappen van DIRKS worden overal ingezet. Denk hierbij aan glazenwassersbranche, brandweer of voor het plukken van fruit van bomen. Door het veelzijdige aanbod van verschillende typen ladders kunt u ze breed inzetten waar u het nodig heeft. DIRKS biedt ladder in verschillende categorieën aan:

  • DIRKS Glazenwassersladders
  • DIRKS Puntladders
  • DIRKS Ladders
  • DIRKS Trappen
  • DIRKS Accessoires
  • DIRKS Onderdelen
  • DIRKS Plukladders
  • DIRKS Brandweerladders
  • DIRKS Kooiladders
  • WAKÜ Ladders

Er zit voor elke toepassing wel een ladder of trap tussen, zodat u altijd de juiste materialen bij de hand hebt. Ook accessoires en onderdelen zijn bij DIRKS te vinden om uw werk nog eenvoudiger te maken.

Haal nu uw ladders en trappen van DIRKS in huis via Hygienesupply

Hygienesupply staat voor deskundig advies en professionele producten die het dagelijks werk vereenvoudigen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en denken graag met u en uw onderneming mee welke producten u het beste in uw werk kunnen ondersteunen. U kunt uw producten bij ons eenvoudig online bestellen met snelle levering. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te bestellen wat het bestellen bij ons nóg makkelijker maakt. Wij leveren verschillende merken waaronder DIRKS. Zo heeft u alles op één plek!

Vraag het ons!

Heeft u vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van producten, merken en toepassingen. Maar wij staan natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden op het gebied van verzending en levering. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0345 725 640 of mail naar info@hygienesupply.nl.