Pleisters geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie

CMT detectiepleisters voor industrieel gebruik

Een ongelukje zit op de werkvloer in een klein hoekje. Gelukkig zijn er daarvoor pleisters ontwikkeld. Echter in een voeding producerend bedrijf is de pleister naast een graag gezien hulpmiddel ook een enorme last. Een pleister is namelijk zo verloren tijdens een drukke productie shift. Om te voorkomen dat er een pleister in een voedingsmiddelen verpakking beland zijn er detectiepleisters. Detectiepleisters hebben de eigenschap dat ze bij de metaaldetectie in uw productieproces gedetecteerd worden. Op deze wijze is het veilig om pleisters te gebruiken in ruimten waar voedsel geproduceerd wordt.

Filteren
Sorteren op
Alle pleisters

Toont alle 10 resultaten

Sorteer op

Joy2protect zelfklevende Snelpleisters

De joy2protect snelpleister is een zelfhechtende pleister die blijft plakken op een vettige of vochtige huid. Doordat er bij deze snelpleister geen lijm gebruikt wordt is deze pleister gemakkelijk en pijnloos te verwijderen. De pleister is eenvoudig af te scheuren hiervoor is dus geen schaar nodig. Doordat de zelfklevende pleister geen latexdelen of kleefmiddelen bevat is deze snelpleister ook geschikt voor mensen die daar allergisch voor zijn. Tevens heeft de consumentenbond een uitgebreide review over deze pleistersgeschreven waarbij deze pleister uitstekend uit de test komt.

Pleisters voor in de voedingsmiddelenindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie gelden andere eisen voor pleisters als in een huis, tuin en keuken omgeving. Er worden andere eisen gesteld aan pleister zelf. Het is zo dat de pleister detecteerbaar moet zijn zodat deze te traceren is in eventuele voedselverpakkingen. Maar tevens is de vorm en maat van de pleister van belang in dit soort industrieën. Om ieder wondje op welke plek dan ook zo goed mogelijk te verbinden met een pleister zijn er diverse pleister vormen ontwikkeld door CMT. Zo zijn er speciale vingertop pleistersronde pleisters en er is zelf een assorti verpakking waar allerlei verschillende pleisters in zitten zodat u iedere wond goed kunt verzorgen zonder dat er verstoring ontstaat in uw productieproces.