HERWESAN UV 30 CREME 100ml (licht geparfumeerd / watervast)

Artikelcode: 101901

Beschermende crème speciaal bescherming tegen uv & uv-c

€ 6,90
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

HERWESAN UV 30 CREME 100ml (licht geparfumeerd / watervast)

HERWESAN UV 30 CREME is een witte, licht vette, licht geparfumeerde, waterdichte O/W huidbeschermende crème met een zeer effectieve breedband stralingsfilter. Siliconenvrij. SPF 30 (Internationale SPF-testmethode, Colipa). Hoge bescherming tegen de zon..

HERWESAN UV 30 CREME is een watervaste crème die gemakkelijk op de huid uitsmeert en snel intrekt. HERWESAN UV 30 CREME bevat geselecteerde lichtbeschermende pigmenten en speciale organische lichtbeschermende filters en beschermt zo de huid effectief tegen schadelijke UV-A- en UV-B- en UV-C-straling. Dankzij waardevolle cosmetische oliën en karitéboter heeft HERWESAN UV 30 CREME ook verzorgende eigenschappen.

HERWESAN UV 30 CREME is geschikt voor alle mensen die op het werk of in hun vrije tijd worden blootgesteld aan sterk zonlicht of UV-C-stress door kunstmatige stralingsbronnen. Deze blootstelling aan straling treedt op tijdens het beroepsleven bij het lassen, in de land-, tuin- en bosbouw, in de bouw, civiele techniek en wegenbouw, in de scheepvaart en bij fotochemische processen. In hun vrije tijd moet HERWESAN UV 30 CREME worden gebruikt door bergbeklimmers, skiërs, wandelaars en fietsers, maar ook in openluchtzwembaden en lido’s.

-Watervaste zonbeschermingscrème, gemakkelijk uit te smeren en snel in te trekken. 
-Met cosmetische oliën en sheaboter als verzorgingscomponent
-Hoge bescherming tegen UV-B-stralen (SPF 30), beschermt tegen UV-A-stralen (getest volgens DIN 67502)
-Met speciale lichtbeschermende pigmenten tegen UV-C-stralen, daarom ook aanbevolen als lasbeschermende zalf
-Licht geparfumeerd, siliconenvrij

Toepassingsgebied HERWESAN DRY EMULSION 250ml 

Blootstelling aan UV-stralen door buitenwerk en blootstelling aan kunstmatige straling door booglassen en elektrisch lassen.

Extra informatie

EAN

4038288102624

Merk Herwe
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?