HERWESAN UV 50 SPRAY 200ml (licht geparfumeerd / watervast)

Artikelcode: 102131

Beschermende crème speciaal bescherming tegen uv & uv-c

€ 14,30
Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen
Waarom Hygienesupply
  • Gratis verzending vanaf € 150,-

  • Altijd snelle levering

  • Nu bestellen, later betalen

Beschrijving

HERWESAN UV 50 SPRAY 200ml (licht geparfumeerd / watervast)

HERWESAN UV 50 SPRAY is een transparante, snel absorberende, watervaste zonbeschermingsspray met een zeer effectieve breedband stralingsfilter. Siliconenvrij. Zonbeschermingsfactor 50 (International SPF Test Method, Colipa). Hoge bescherming tegen de zon..

HERWESAN UV 50 SPRAY kan met de verpakking op zijn kop worden gebruikt en kan daarom ook comfortabel op moeilijk toegankelijke lichaamsdelen worden gebruikt. Het geeft een aangenaam, nauwelijks vettig gevoel op de huid en is bijzonder gemakkelijk uit te smeren. Dit betekent dat het ook zonder problemen op harige delen van het lichaam kan worden gebruikt. HERWESAN UV 50 SPRAY bevat een zeer effectief complex van organische lichtbeschermingsfilters en beschermt zo de huid effectief tegen schadelijke UV-stralen (UVA-bescherming volgens EU-aanbevelingen). HERWESAN UV 50 SPRAY is aantoonbaar waterdicht (volgens de COLIPA methode). Glycerine en panthenol zorgen voor een hydraterende en voedende werking.

Voor blootstelling aan UV-stralen wordt HERWESAN UV 50 SPRAY royaal op de schone, droge huid gespoten en indien nodig met de handen verdeeld. Spray ook op de hoofdhuid als je dunner wordend haar hebt. Bevat Alcohol. Niet in de ogen of op geïrriteerde huid sprayen. Brandbaar. Niet in open vuur spuiten, niet roken tijdens gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met textiel. Verkleuring is mogelijk. Kleine applicatiehoeveelheden verminderen de beschermende prestaties. Herhaaldelijk herhalen om de bescherming te behouden, vooral bij zweten of na het drogen. Vermijd intensieve middagzon en een te lang verblijf in de zon. Zelfs zonnebrandmiddelen met een hoge zonbeschermingsfactor bieden geen volledige UV-bescherming. Elke zonnebrand veroorzaakt blijvende schade aan de huid en moet worden vermeden. Overmatige blootstelling aan UV-stralen vormt een ernstig gezondheidsrisico.

-Watervaste zonbeschermingscrème, gemakkelijk uit te smeren en snel in te trekken. 
-Met cosmetische oliën en sheaboter als verzorgingscomponent
-Hoge bescherming tegen UV-B-stralen (SPF 30), beschermt tegen UV-A-stralen (getest volgens DIN 67502)
-Met speciale lichtbeschermende pigmenten tegen UV-C-stralen, daarom ook aanbevolen als lasbeschermende zalf
-Licht geparfumeerd, siliconenvrij

Toepassingsgebied HERWESAN DRY EMULSION 250ml 

Werknemers die worden blootgesteld aan verhoogde UV-straling als gevolg van langdurig of frequent buitenverblijf. Deze lopen vooral risico op het ontwikkelen van plaveiselcelcarcinoom en zijn voorlopers (sinds 2015 erkend als beroepsziekte BK nr. 5103).

Extra informatie

EAN

4038288104093

Merk Herwe
Vraag een adviesgesprek aan

Het kan een uitdaging zijn om voor ieder hygiëne vraagstuk de juiste oplossing te vinden. Gezien onze 40 jaar aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat dit soms een lastige opgave kan zijn. Juist vanwege onze ervaring is geen reiniging situatie ons onbekend. Wij van Hygienesupply zijn in staat de uitdaging om te zetten naar een praktische eenvoudige oplossing die ook nog eens binnen uw hygiëne systeem past.

Vraag een advies gesprek aan
voorbeeld@hygienesupply.nl
Word terug gebeld door ons
06 123 45 678
Hulp nodig?