Vikan prijslijst 2020Vikan prijslijst 2016

December en januari zijn vaak de maanden waarin u de brieven van uw leveranciers ontvangt waarin de bekende verhogingen bekend gemaakt worden. Vaak betekenen dit soort verwachte verrassingen een hoop administratieve rompslomp. Gelukkig kunnen wij u alvast geruststellen! Vikan bespaart u dit jaar deze ongemakken. De prijzen binnen het gehele Vikan assoritment blijven in 2020 gelijk. Vikan heeft diverse inspanningen geleverd op het gebied van efficiency om zodoende een gelijk blijvend prijspeil te kunnen blijven hanteren.

Vikan Colour Coding prijslijst 2020

Het Vikan kleurcoderingsconcept biedt een uitstekende aanpak van de uitdagingen in de voedingsmiddelenindustrie. Namelijk om zo efficiënt mogelijk en hygiënisch te reinigen. En om daarnaast een zichtbaar veilige arbeidsomgeving te creëren in de volgende branches:

  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Professionele keukens & restaurants
  • Voedsel gerelateerde gebieden binnen supermarkten en winkels

Het Vikan kleurcoderingssysteem is ontworpen om de interne controle op de hygiëne te verbeteren. Tevens wordt door het gebruik van Vikan het makkelijker om het HACCP en het kwaliteitsmanagement systeem te onderhouden. Op deze wijze kunt u met interne / externe audits eenvoudiger voldoen aan de gestelde hygiëne regels.

Met gereedschappen die vervaardigd zijn uit FDA goedgekeurde materialen en materialen die voldoen aan de EG verordening 10/2011/EC met betrekking op contact met levensmiddelen in voedselverwerkende gebieden. Dit op kleur gebaseerde systeem ondersteunt een effectieve maar simpele reinigingsprocedure.


Download hier uw Vikan prijslijst 2020

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. Wanneer u voor de eerste keer Vikan producten gaat gebruiken is het altijd verstandig om de producten eerst grondig te reinigen en eventueel te desinfecteren. Tijdens transport en overslag is het mogelijk dat de artikelen in aanraking zijn gekomen met ongewenste mircro-organismen.


In deze Vikan prijslijst van 2020 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst de beschikbare kleuren per product
✔ De prijzen exclusief btw
✔ Beknopte productomschrijving

 

Download gratis uw Vikan colour coding prijslijst van 2020

In welke branche bent u werkzaam?


Vikan transport Prijslijst 2020 (VTS prijslijst)

Naast het feit dat Vikan hygiënische borstelwerken produceert voor de voedingsmiddelenindustrie biedt Vikan ook een speciale lijn voor de transportsector. Deze lijn word ook wel VTS genoemd. De professionele borstels van Vikan zijn ontworpen om reinigingswerkzaamheden snel en effectief uit te voeren. Dit is met name relevant voor de transportsector waar voertuigen zo min mogelijk stil mogen staan. De uitgebreide, duurzame en concurrerend geprijsde transport serie is ontwikkeld in samenwerking met professionele gebruikers. Hierbij is speciaal rekening gehouden met het feit dat de gereedschappen moeten voldoen aan de hoge eisen van de commerciële sector. Daarnaast moeten de borstelmaterialen geschikt zijn voor allerlei soorten voertuigen van groot tot klein.

De effectieve, tijdsbesparende gereedschappen omvatten een scala aan water-gevoede wasborstels met telescopische stelen, gehoekte en verstelbare opzetborstels welke ervoor zorgen dat er altijd contact is met het oppervlak. Speciaal ontwikkelde trekkers zorgen ervoor dat het voertuig met één handeling streep loos droog getrokken kunnen worden. Bovendien zijn de borstels en trekkers en alle andere gereedschappen chemicaliën bestendig, en uiteraard gemakkelijk en eenvoudig op te bergen.


Download hier uw vikan transport prijslijst van 2020

In deze download vindt u een uitgebreid overzicht van alle Vikan artikelen. Een handig pdf overzicht waarbij u snel een eenvoudig de juiste prijzen kunt vinden voor de producten die u nodig heeft. De Vikan transport lijn onderscheidt zich in effectiviteit, ergonomie, maar vooral in de efficientie en snelheid waarmee u voertuigen gereinigd kunnen worden. Dit verkort de tijd waarin in voertuigen stil staan voor reiniging. 


In deze Vikan prijslijst van 2020 vindt u:

✔ U vindt in deze prijslijst de beschikbare kleuren per product
✔ De prijzen exclusief btw
✔ Beknopte productomschrijving

 

Download gratis uw Vikan transport prijslijst van 2020

In welke branche bent u werkzaam?


Aanvullende informatie nodig of producten bestellen?

Indien u opzoek bent naar andere prijslijsten die u hier niet heeft kunnen vinden of u heeft een vraag aan een van onze medewerkers is het natuurlijk altijd mogelijk contact met ons op te nemen via +31 (0)345-724900 of via deze contact pagina.